Sukupuolensa korjannut Caitlyn Jenner, 69, haaveilee perheenlisäyksestä – myös 22-vuotias Sophia-rakas tahtoo kipeästi äidiksi

Julkaistu:

Caitlyn Jennerillä on kuusi biologista lasta, mutta Closer-lehden lähteen mukaan hän tahtoo saada lapsen äidin roolissa.
Tosi-tv-tähti ja entinen kymmenottelija Caitlyn Jenner, 69, haaveilee lapsesta niin kovasti, että hän harkitsee 22-vuotiaan puolisonsa Sophia Hutchinsin kanssa hankkivansa perheenlisäystä sijaissynnyttäjän avulla. Asiasta uutisoi brittilehti Mirror.

Aiemmin Bruce Jennerinä tunnetulla Caitlynillä on aiemmista liitoistaan kuusi biologista lasta ja 14 lapsenlasta. Lisäksi hän oli isäpuoli myös ex-vaimonsa Kris Jennerin neljälle lapselle.

– Caitlyn ja Sophia ovat puhuneet perheen perustamisesta jo viime vuonna. Caitlynillä on kymmenen lasta, mutta hän ei ole koskaan voinut saada lasta äidin roolissa, vaikka hän on haaveillut siitä aina, lähde kertoi Closer-lehdelle.

Samaisen lähteen mukaan myös Sophia on tahtonut aina äidiksi, jonka vuoksi pariskunta on päättänyt etsiä sijaissynnyttäjän, jotta unelma toteutuisi.


Daily Mailin mukaan Hutchins ja Jenner alkoivat seurustella vuoden 2017 lopulla. Myös Hutchins on transsukupuolinen. Pariskunnan on huhuttu olevan kihloissa ja suunnittelevan häitä, mutta spekulaatioita ei ole vahvistettu.

Jenner tunnetaan paitsi olympiakultaa voittaneena kymmenottelijana, myös tosi-tv-tähtenä ja Kardashianien perheenjäsenenä. Hän oli vuoteen 2015 naimisissa Krisin kanssa ja on Kylie ja Kendall Jennerin isä. Jenner on nähty Kardashianit-tosi-tv-sarjassa, joka seurasi hänen perhe-elämäänsä vuosien ajan.

Erottuaan Kris Jenneristä Caitlyn on kertonut elämästään transnaisena myös tosi-tv-sarjassa I Am Cait.

Closerin tietojen mukaan Caitlyn on kysynyt neuvoa sijaissynnyttäjän etsintään tytärpuoleltaan Kim Kardashianilta, jonka kaksi nuorimmaista lasta ovat syntyneet sijaissynnyttäjän avulla. Muu lähipiiri ei ole lähteen mukaan ollut yhtä innoissaan ajatuksesta.

– Kim on ollut uskomattoman avulias ja ainoa, joka on osoittanut tukea hänelle antamalla neuvoja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt