Sara Forsberg kertoo HS:lle uskostaan ja masennuskausistaan – luksusasunto ja Bemari vaihtuivat äidiltä saatuihin lainoihin

Julkaistu:

Laulajana ja sometähtenä tunnettu Sara Forsberg puhuu Helsingin Sanomien haastattelussa elämänsä käänteistä yhdessä äitinsä kanssa.
25-vuotias Forsberg kertoo haastattelussa elämänsä olevan tällä hetkellä vakaalla pohjalla, vaikka kuluneisiin vuosiin on mahtunut niin rahaan kuin omaan jaksamiseen liittyviä ongelmia.

Nuorena koulukiusattu Forsberg kertoo Helsingin Sanomille masennuskausistaan, joista toinen alkoi viime vuonna huonosti menneen Amerikan-valloituksen jälkeen. Youtubessa julkaistun ”kielinainen”-hittivideon suosion siivittämänä hän muutti Yhdysvaltojen Kaliforniaan tekemään uraa laulajana.

– Muutin Los Angelesiin ja aloin saada yhteistyövideoista kymmeniä tuhansia rahaa. Asuin Santa Monican rannassa kämpässä, jonka vuokra oli 3 600 dollaria kuussa. Ostin Bemarinkin, Forsberg kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa.


Hän kertoo tehneensä liikaa töitä, josta huolimatta rahat alkoivat huveta nopeasti. Lopulta Forsberg joutui lainaamaan vanhemmiltaan pieniä summia rahaa tullakseen toimeen.
Vanhoillisessa babtistiperheessä kasvanut Forsberg kertoo haastattelussa myös uskostaan ja siitä, ettei nuorena saanut kuunnella pop-musiikkia tai seurustella ei-uskovaisten poikien kanssa.

Nykyisin Helsingissä asuva Forsberg on kertonut elämäntilanteestaan viime aikoina myös sosiaalisessa mediassa.

– Ihmiset ovat pitkän masennusjakson aikana kysyneet aktiivisesti voinnistani, ja vastaus on KYLLÄ, voi hyvä jumala, minulla menee juuri nyt todella hyvin! hän kirjoitti Instagram-päivityksessään viime viikolla.