Pettämiskohun keskelle joutunut Jordyn Woods anelee anteeksiantoa Kylie Jenneriltä – joutui julman vihakampanjan kohteeksi petettyään Kardashianit - Viihde - Ilta-Sanomat

Pettämiskohun keskelle joutunut Jordyn Woods anelee anteeksiantoa Kylie Jenneriltä – joutui julman vihakampanjan kohteeksi petettyään Kardashianit

Kylie on aiemmin tukenut koko Kardahianin klaanin pettänyttä bestistään monin tavoin.

Kylie on aiemmin tukenut koko Kardahianin klaanin pettänyttä bestistään monin tavoin.

Julkaistu: 1.8.2019 19:00

Jordyn Woods joutui skandaalin jälkeen rajun trollihyökkäyksen ja vihapuheen kohteeksi.

Pettämisskandaalin keskelle ajautunu Jordyn Woods, 21, on avannut tuoreen Cosmopolitanin haastattelussa tuntemuksiaan parhaillaan vellovasta kohusta ja väleistään Kylie Jenneriin, 21.

Jordyn Woodsin ja Kardashianien perheen välit katkesivat, kun Khloé Kardashianin, 35, puoliso ja lapsen isä Tristan Thompson, 28, petti Khloéta Jordyn Woodsin kanssa.

Woods oli Kylie Jennerin paras ystävä ja tuttu Life Of Kylie -ohjelmasta, jossa ystävykset viettävät tiiviisti aikaa yhdessä.

– Rakastan häntä. Hän on minun tyttöni, Woods sanoo lehden kansihaastattelussa.

– Toivon, että kaikki palat loksahtelevat paikoilleen, voimme kaikki kasvaa ja rakentaa suhdettamme läheisiin ja jumalaan ja palata jonain päivänä takaisin yhteen vahvempana ja onnellisempana.

Woods toteaa, että kohu ja siitä seurannut takaisku ovat olleet hänelle suuri opetus ystävyydestä ja julkisuuden varjopuolista.

– Paljon ihmisiä voi olla puolellasi, kun asiat ovat hyvin. Mutta koskaan ei voi tietää, kuka on todella takanasi ennen kuin asiat menevät huonosti.

Kylie Jenner lopetti Woodsin seuraamisen sosiaalisessa mediassa.

Kylie Jenner lopetti Woodsin seuraamisen sosiaalisessa mediassa.

Pettämisen tultua julki Woods joutui todelliseen myrskyn silmään. Hän kertoo lehden haastattelussa joutuneen trollihyökkäyksen ja rajun vihapuheen kohteeksi.

– Internetillä tuntuu olevan mielipide aivan kaikesta, mutta suurin osa siitä on täyttä paskaa. Kyse on oikeista ihmisistä, oikeista elämistä, hän sanoo.

– Ihmiset ovat niin todellisuudesta irtaantuneita, että he eivät tunne empatiaa, huonoa omatuntoa tai tajua, että se yksi lähetetty ilkeä viesti voi olla kohtalokas.

Kylie on aiemmin tukenut koko Kardahianin klaanin pettänyttä bestistään monin tavoin. Woodsin mallinura ja Istagram-suosio ovat pitkälti Kylien ansiota. Woodsista oli vuosien saatossa tullut paitsi Kylien ystävä, myös kuin koko Kardashianin perheen jäsen.

– Se ei enää koskaan palaudu ennalleen, Kylie on sanonut ystävyydestään Woodsin kanssa.

Kuvituskuva

Woodsin väitettiin hetki sitten muhinoineen toisenkin Khloén exän kanssa, sillä Woods bongattiin juhlimassa koripalloilija James Hardenin kanssa.

Woodsin ja Hardenin läheisistä väleistä kertovien huhujen tulta julki myös Kylie Jenner on lopettanut Woodsin seuraamisen sosiaalisessa mediassa.

Tuoreimmat osastosta