Tosi-tv-tähti julkaisi äitiyskuvan, joka sai fanit suunniltaan – haukuttiin lyttyyn ja uhattiin viranomaisilla: ”Sinun pitäisi hävetä!”

Julkaistu:

äitiys
Jersey Shore -tähti Snooki joutui valtavaan ryöpytykseen julkaistuaan kuvan yhdessä pienen Angelo-poikansa kanssa.
Pienet lapset ja ruuhkavuodet. Tuntuu, ettei aika riitä mihinkään ja päivät, viikot ja kuukaudet hujahtavat ohi. Elämää pyöri lasten ympärillä ja kaikki muu laitetaan sivuun, jotta jälkikasvulla olisi parhaat mahdolliset oltavat. Tämä on tuttua monelle vanhemmalle.

Myös Jersey Shore -tosi-tv-sarjasta tähdeksi noussut Nicole ”Snooki” Polizzi tietää tilanteen. 31-vuotias tv-tähti on kolmen pienen lapsen äiti ja elää tällä hetkellä hektistä perhearkea. Snookin lapsikatraaseen kuuluvat 6-vuotias Lorenzo, 4-vuotias Giovanna ja vain parin kuukauden ikäinen Angelo.

Snooki esittelee vauva-arkea ja perhe-elämäänsä ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan nuorimmaisestaan syömässä tuttipullosta äitinsä sylissä. Samalla kun pikkuruinen Angelo nautti maidosta, joi Snooki punaviiniä.

– Millaista äitiys on, kun sinulla on kaksi lasta ja vastasyntynyt? TÄLLAISTA, Snooki vitsailee kuvatekstissä.

Tosi-tv-tähti on merkinnyt kuvan aihetunnisteilla ”Äitimehua” ja ”Vannon, että olen hyvä äiti”.
Snookin vitsikäs julkaisu ei saanut riemukasta vastaanottoa aivan kaikilta. Kuvaan tulvi nopeasti kommentteja, joissa kyseenalaistettiin viinin juominen vastasyntynyt sylissä tai samalla, kun vielä imettää. Osassa kommenteissa Snookia arvosteltiin rajusti ja hänestä uhattiin tehdä ilmoitus viranomaisille.

– Minä teen sinusta ilmoituksen lastensuojeluun tänään. Toivottavasti he ottavat lapsesi ja antavat heidät jollekin vastuullisemmalle, eräs kommentoija kirjoittaa raivoissaan.

– Tämä on välinpitämättömin kuva, johon olen koskaan törmännyt!!! Sinä et ole saamassa Vuoden äiti -palkintoa, toinen kauhistelee.

– Miksi ihmiset haluavat hankkia lapsia, sitten valittavat siitä ajasta ja vaivasta, jota se vaatii? Hänen on juotava viiniä kestääkseen? Miksi hankkia niitä, jos et pysty ”kestämään”? kolmas jatkaa.

– Lopeta lastesi käyttäminen tekosyynä juomiselle, eräs mies tylyttää.

– Tyttö, sinä tarvitset katkaisuhoitoa! Oletko ajatellut, mitä tapahtuisi, jos läikyttäisit viiniä vahingossa vauvasi kasvoille? Tai jos pudotat hänet, kun yrität pidellä häntä ja viiniä? Tarkoitan, että tässä kuvassa on niin paljon pielessä, etten ymmärrä, miksi niin monien mielestä se on hauska, jatkaa toinen.

– Kuvottava kuva! Sinun pitäisi hävetä! naiskommentoija täräyttää.
Osa Snookin seuraajista myös pitää hänen julkaisemaansa kuvaa hauskana eikä näe siinä mitään ongelmaa. Moni ihmettelee, miksi ihmiset tuomitsevat toisten äitien käytöksen ja tavan hoitaa lapsiaan tietämättä tilanteesta todellisuudessa juuri mitään. Useat äidit myös myöntävät kuvan kommenttikentässä juovansa itsekin alkoholia, vaikka heillä on pieni vauva.

– Tulin tänne katsomaan arvostelevien äitien typeriä kommentteja. Olen neljän lapsen äiti ja juon tällä hetkellä poikani Ryhmä Hau -mukista, eräs äiti murjaisee.

– Äiti tarvitsee juoman 10 kuukauden alkoholittomuuden jälkeen, toinen tietää.

– Käytä ensi kerralla pilliä. Paljon helpompaa ylettyä viimeiseenkin pisaraan viiniä! kolmas ohjeistaa pilke silmäkulmassa.

– Tuo on multitaskingia parhaimmillaan! Kippis! neljäs toteaa.


Snooki tunnettiin Jersey Shore -sarjassa rääväsuisena hahmona, joka oli usein äärimmäisen humalassa. Vuosina 2009–2012 esitetyn sarjan ideaan kuului, että sen päätähdet juhlivat rajusti ja käyttivät alkoholia häpeilemättä. Sarjassa nähtiin lukuisia kohtauksia, jossa sen tähdet ovat tukevassa humalassa.

Jersey Shoren jälkeen Snooki tähditti omaa Snooki & Jwoww -tv-sarjaa yhdessä parhaan ystävänsä Jwoww’n kanssa ja esiintyi useissa muissa tv-ohjelmissa. Hän palasi Jersey Shoreen viime vuonna, kun sarja teki paluun vuosien tauon jälkeen.

Chilessa syntynyt ja New Yorkissa kasvanut Snooki on naimisissa Jionni LaVallen kanssa. Pari avioitui vuonna 2014, pian toisen lapsensa syntymän jälkeen.

Ota kantaa

Voiko pienen vauvan äiti mielestäsi juoda alkoholia?

Kyllä 46% Ei 25% Vain, jos hän ei imetä 30%
Ääniä yhteensä 28811

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt