Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakan unelmasta tuli pettymysten jälkeen totta – muuttaa Lontooseen opiskelemaan näyttelijäksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakan unelmasta tuli pettymysten jälkeen totta – muuttaa Lontooseen opiskelemaan näyttelijäksi

Johanna Puhakka näytteli Salatuissa elämissä Alissa Nikkistä vuodet 2015–2019.

Julkaistu: 30.7.2019 15:47

Johanna Puhakan hahmo Alissa Nikkinen poistui Salatuista elämistä tänä keväänä. Nyt edessä ovat uudet haasteet, näyttelijä paljastaa Cosmopolitanin blogissaan.

Salatut elämät -sarjasta tuttu Johanna Puhakka paljastaa blogissaan lähtevänsä syksyllä Lontooseen opiskelemaan näyttelijäksi.

– Hain kaikessa hiljaisuudessa East 15 Acting School -nimiseen kouluun maisteriohjelmaan ja perkele pääsin! En vieläkään meinaa uskoa koko hommaa, mutta pakkohan se on! Puhakka hehkuttaa Cosmopolitanin blogissaan tiistaina julkaistussa kirjoituksessa.

Iloinen uutinen meni tunteisiin, sillä taustalla on pettymyksiä Teatterikorkeakoulun pääsykokeissa.

Lontoosta opiskelupaikan saanut 26-vuotias Puhakka kertoo blogissaan hakeneensa aiemmin kuusi kertaa Teatterikorkeakouluun.

– Mulla meinaa tätä kirjoittaessa nousta kyyneleet silmiin, oon vaan niin ylpeä itsestäni ja sitä tunnetta harvemmin on päässyt kokemaan. Onhan tonne Teakiin haettu jo kuusi kertaa tuloksetta, Puhakka kirjoittaa.

– Mä toivon että ensi syksystä (ja keväästä) tulee ihan mahtava, ja pääsen ottamaan ilon irti ja imemään kaiken mahdollisen opin näyttelemisestä mitä en vielä osaa, hän jatkaa.

26-vuotias Puhakka on tullut tunnetuksi Alissa Nikkisen roolista Salatuissa elämissä. Hän aloitti sarjassa vuonna 2015. Alissan hahmo nähtiin sarjassa kevääseen 2019 saakka, jolloin hän muutti Nizzaan Tommi-nimisen rakkaansa kanssa.

Puhakka on nähty myös Salkkareiden spin off -sarjassa yhdessä Monika Lindemanin, Nora Rinne ja Irina Vartian kanssa.

– Oon päässyt tutustumaan todella lämpimiin ja sydämellisiin ihmisiin, oon saanut monta oikeesti hyvää ystävää joista on tullut mulle todella läheisiä yhteisten työvuosien aikana, hän muisteli blogissaan Salkkari-vuosia Alissan lähdettyä sarjasta.

Blogin lisäksi Puhakkaa ovat työllistäneet Salkkarit-roolin loppumisen jälkeen sosiaalisen median kanavat. Lisäksi hän on kertonut avoimesti elämästään myös Papupata-podcastissa, jota hän pitää yhdessä toisen entisen Salkkari-tähden Sara Parikan kanssa.

Johanna Puhakka on kertonut blogissaan ystävystyneensä Salkkari-vuosinaan useiden työkavereidensa kanssa. Yksi heistä on Sannin roolista tuttu Kerttu Rissanen.

Lontooseen muuton myötä elämäntilanne muuttuu, kun edessä häämöttää kaukosuhde.

– Nyt on mun vuoro lähteä opiskelemaan ulkomaille. Onneksi meillä on tästä jo hyvin kokemusta niiltä ajoilta kun Immu vietti puoli vuotta Perussa, hän kirjoittaa viitaten poikaystävänsä aiempaan opiskelijavaihtoon.