Johnny Deppin kohuliitosta uusia järkyttäviä väitteitä: ex-vaimo Amber Heard poltti näyttelijän kasvoja tupakalla, katkaisi palan sormesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Johnny Deppin kohuliitosta uusia järkyttäviä väitteitä: ex-vaimo Amber Heard poltti näyttelijän kasvoja tupakalla, katkaisi palan sormesta

Johnny Depp on esittänyt uusia väitteitä ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan.

Johnny Deppin ja Amber Heardin liitto kesti vain 15 kuukautta.­

28.7.2019 20:57

Hollywoodin riitaisan ex-pariskunnan suhteen edesottamuksista on taas tihkunut julkisuuteen uutta tietoa.

Näyttelijä Johnny Depp on esittänyt tuoreita syytöksiä, että hän joutui sairaalaan sen jälkeen, kun tämän ex-vaimo Amber Heard poltti hänen kasvojaan palavalla savukkeella. Tämän lisäksi Heard heitti näyttelijää lasipullolla, joka katkaisi Deppin sormen, kertoo Daily Mirror.

Amber Heard ja Johnny Depp menivät naimisiin helmikuussa 2015. Liitto kesti vain vuoden.­

Heard ja Depp olivat naimisissa vain vähän yli vuoden. Pariskunta erosi toukokuussa 2016. Heardin mukaan Depp pahoinpiteli häntä toistuvasti.

Deppin väittämä riita vuodelta 2015 sai alkunsa siitä, kun näyttelijä yritti välttää vaimonsa kohtaamista hiippailemalla heidän kotinsa kellarissa sijainneeseen baariin. Uhkaavasti käyttäytynyt Heard seurasi miestään huutaen.

The Blastin käsiin saamien asiakirjojen mukaan Heard heitti miestään lasipullolla, jonka lensi ohi. Nainen heitti myös toisen pullon näyttelijää kohti, joka osui häntä käteen ja mursi sormen.

– Ensimmäinen pullo lensi pääni ohi, mutta sitten hän heitti suuren lasisen vodkapullon. Pullo räjähti marmoriseen baaritasoon, missä käteni lepäsi, Depp on kertonut.

Pullo mursi sormen luun ja katkaisi näyttelijän sormen kärjen kokonaan. Depp joutui kertomansa mukaan kolmeen leikkaukseen katkenneen sormen korjaamiseksi.

Depp on kolminkertainen Oscar-ehdokas ja näytellyt monissa menestyselokuvissa.­

Sen jälkeen Heard poltti miehensä naamaa savukkeella. The Blast julkaisi Deppistä valokuvan, jossa hän makaa sairaalavuoteessa side kädessään. Hänen oikeassa poskessaan näkyy pieni soikea jälki, jonka väitetään olleen palovamma tupakasta.

Depp on käynyt oikeustaistelua ex-vaimoaan vastaan parisuhdeväkivallasta. Oikeuden dokumenteista on käynyt aiemmin ilmi, että Deppistä tuli ”hirviö” ollessaan päihtynyt. Alkoholin, lääkkeiden tai huumeiden vaikutuksen alaisena Depp löi, pahoinpiteli ja kuristi ex-vaimoaan Amber Heardia, kertovat muun muassa Mirror ja People.

Depp vaati Heardilta 50 miljoonan dollarin korvauksia perheväkivaltasyytöksistä. Heard on oikeudessa esittänyt yksityiskohtaisia kertomuksia tilanteista, joissa Depp on käyttänyt väkivaltaa.

Alkoholin, lääkkeiden tai huumeiden vaikutuksen alaisena Depp löi, pahoinpiteli ja kuristi ex-vaimoaan Amber Heardia.­

Heardin ja Deppin liitto kesti vain 15 kuukautta. Heard lahjoitti avioeron yhteydessä saamansa 7 miljoonan dollarin rahasumman hyväntekeväisyyteen. Heard jakoi seitsemän miljoonaa dollaria tasan American Civil Liberties Unionin ja Los Angelesin lastensairaalan kesken.

Heard on näytellyt muun muassa elokuvissa Rommipäiväkirja ja Zombieland. Heardia yli 20 vuotta vanhempi Depp on kolminkertainen Oscar-ehdokas ja näytellyt monissa menestyselokuvissa, kuten Saksikäsi Edward, Pirates of the Caribbean ja Gilbert Grape.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?