Amy Winehousen ex-mies vaatii kuolinpesältä miljoonaa euroa – edesmenneen laulajan perhe shokissa: ”Hän ei ansaitse mitään”

Amy Winehousen huumeongelmainen ex-mies Blake Fielder-Civil vaati kuolinpesältä 1, 1 miljoonaa euroa kahdeksan vuotta laulajan kuoleman jälkeen.

Blake Fielder-Civil oli suuri vaikuttaja Amy Winehousen päihdeongelmaan – mies esitteli heroiinin laulajattarelle.

Amy Winehousen entinen aviomies Blake Fielder-Civil, 37, vaatii edesmenneen laulajan kuolinpesältä 1,1 miljoonaa euroa, uutisoivat The Sun ja Daily Mail.

Brittimedioiden mukaan Winehousen perhe on raivoissaan Fielder-Civilin röyhkeästä yrityksestä saada osa Winehousen perinnöstä. Fielder-Civil vaatii perheeltä kertakorvauksen lisäksi kuukausittaista maksua.

– Hän ei ansaitse mitään, Amyn läheisten kerrotaan kommentoineen Fielder-Civilin vaatimusta.

Winehouse ja Fielder Civil olivat yhdessä kuuden vuoden ajan, joista kaksi pari oli naimisissa.

– Hän on henkilö, joka käytti paljon Amyn rahaa heidän ollessa yhdessä, lähde lähipiiristä sanoi brittimedioille.

– Hän myös oli suurimman osan heidän avioliitostaan vankilassa, aiheuttaen pelkästään tuskaa Amylle.

Winehouse menehtyi alkoholimyrkytykseen 27-vuotiaana vuonna 2011. Hän ei jättänyt kuollessaan testamenttia, joten hänen yli 3 miljoonan euron omaisuutensa peri tämän vanhemmat, äiti Janis, 63, ja isä Mitch, 68.

Yksi musiikkimaailman kirkkaimmista tähdistä Amy Winehouse menehtyi vuonna 2011.

Fielder-Civil uskoo, että hän on oikeutettu osaan laulajattaren perinnöstä, koska pari oli yhdessä niiden kuuden vuoden ajan, jolloin Winehouse julkaisi eniten myyneet albuminsa. Mies esitti vaatimuksensa vain muutamia päiviä Winehousen kuoleman kahdeksannen vuosipäivän jälkeen.

– Amyn perhe on tietysti järkyttynyt tästä – etenkin, kun vaatimus on tullut niin herkällä hetkellä, lähde kertoo.

– Blake on täysi sika. Uskomatonta, että hän yrittää hyväksikäyttää Amyn omaisuutta ja vaatia rahaa.

Fielder-Civilin ja Winehousen välinen suhde oli alusta saakka myrskyisä. Mies on ollut suuri vaikuttaja Winehousen päihdeongelmien taustalla, sillä Fielder-Civil esitteli laulajattaren muun muassa heroiinille. Fielder-Civil on itsekin kamppaillut huumeongelman kanssa vuosien ajan.

Amyn lähipiiri oli helpottunut siitä, että Fielder-Civilin ja Winehousen suhde päättyi.

Vuonna 2016 julkaistu, Oscar-palkittu Amy-dokumentti on kurkkua kuristava kuvaus päihdeongelmaisesta ihmisestä ja hänen lähipiiristään: niistä, jotka pyrkivät auttamaan ja jaksamaan viimeiseen saakka, ja niistä, jotka käyttivät haurasta yksilöä hyväkseen ja jouduttivat tämän itsetuhoa.

Fielder-Civil syytti aiemmin The Sunin haastattelussa Winehousen läheisiä tähden traagisesta kuolemasta. Hän sanoo lähipiirin olleen niin helpottunut siitä, että hänen ja Winehousen suhde päättyi, että he uskoivat laulajan pystyvän saamaan elämänsä raiteilleen ilman apua.

– Ihmiset riemuitsivat meidän erostamme ja juhlivat sitä, että Amy pääsi eroon heroiinista. He eivät nähneet, että Amyllä oli vielä pitkä tie kuljettavana. Jokainen hänen läheisensä, minä mukaan lukien, on syyllinen hänen kuolemaansa, Fielder-Civil napauttaa.

Fielder-Civil on itsekin kamppaillut vaikean huumeongelman kanssa.

Winehouse ehti julkaista vain kaksi albumia, Frank (2003) ja Back to Black (2006), mutta hänen musiikkinsa jätti lähtemättömän vaikutuksen maailmaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?