Sampo Kaulanen julkaisi jäätävän videon – Minttu-vaimo istuu ilme värähtämättä jääpalojen seassa

Julkaistu:

Kaulasilla hellettä vastaan otettiin kovat keinot käyttöön.
Kyläkauppias Sampo Kaulanen julkaisi Instagram-tilillään erikoisen videon, jolla Minttu-vaimo kylpee jääpalojen seassa. Erityistä videossa myös se, ettei Mintun ilmekään värähdä altaassa, jonka vesi on taatusti viikonlopun helteistä huolimatta jääkylmää.

– Jäänainen, kirjoittaa Kaulanen kuvan ohessa.

– Kauppiaan rouva veti jääkylvyn ilmekään värähtämättä maaliin!Kaulanen kertoo kuvan ohessa, että on myös itse ottanut noin viisiminuuttisen jääkylvyn.

Moni Kaulasen seuraajista hämmästelee Mintun suoritusta.

– Oliko kylmää? eräs kuvaa kommentoinut kysyy.

– Täällä Oulun seudullakin sais olla tuollaiset altaat ainaki näillä keleillä.

– Seuraavaksi varmaan molemmat Kaulaset jäähdyttelemään pakastearkkuun.Myös Minttu julkaisi samasta tilanteesta kuvan omalla Instagram-tilillään.


Kyläkauppias Sampo Kaulanen oli tuhansien muiden suomalaisten tapaan matkannut heinäkuun puolessavälissä Hämeenlinnaan katsomaan Metallican keikkaa.

Kaulanen kuitenkin kertoi Instagramissaan, ettei konsertti-ilta sujunut suunnitelmien mukaan.

– Tuli siellä Metallican konsertissa vedettyä sen verran tukevat humalat, että jäi se konsertti itsessään näkemättä, kertoi harmistunut kauppias videolla.

Esko Eerikäinen harmitteli Radio Novan radiolähetyksessä perjantaina 19.7. Sampo ja Minttu Kaulasen menetettyä tilaisuutta nauttia Metallican keikasta.

– Tällä viikolla ollaan saatu lukea uutisissa, että eräälle pariskunnalle kävi vähän köpelösti, sanoo Eerikäinen radiolähetyksessä.

Juontaja tarttui puhelimeen ja soitti Sampo Kaulaselle. Puhelimeen vastasi pöhnäinen kauppias.

– Vähän vieläkin juilii takaraivossa nuo alkuviikon hommat, Kaulanen kertoi.

– Eihän näin nelikymppisenä enää toivu kauhean nopiaa, kauppias jatkoi.

Eerikäinen kertasi Kaulasen kanssa viikon tapahtumia ja ilmoitti järjestäneensä Kaulaselle yllätyksen. Nimittäin Sampolle ja Mintulle lahjoitettiin keikkaliput tiistaina Malmin lentokentällä järjestetylle Ed Sheeranin keikalle.


– No sehän kuulostaa tosi mahtavalta, ilahtui kauppias.

Juontaja sopi Kaulasen kanssa, että Malmin lentokentällä juodaan sitten vain vettä. Kaulaselle myös vitsailtiin, että hänen pitäisi ottaa itse kunnia keikkalippujen hankkimisesta.

– Ei se taida uskoa, naureskeli Kaulanen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt