Lauri Markkanen poikkesi Ed Sheeranin konserttiin – fani latasi tyhjentävän kommentin tähden pituudesta: ”En haluis olla se, joka joutuu sun taakse”

Julkaistu:

NBA-tähti Lauri Markkanen lomailee Suomessa perheensä kanssa.
NBA-koripalloilija Lauri Markkanen lomailee parhaillaan Suomessa perheensä kanssa.

Chicago Bullsissa pelaava Markkanen lienee suuri Ed Sheeran-fani, sillä hän julkaisi kesäisen yhteiskuvan hänestä ja Verna-rakkaastaan Malmin lentokentällä järjestetystä suurkonsertista.213-senttisellä Laurilla ja tämän kumppanilla Vernalla on hurja pituusero. Myös moni Markkasen fani noteerasi koripalloilijan pituuden julkaisun kommenteissa:

– En haluis olla se, joka joutuu sun taakse keikalla bro.

– Tai elokuvissa Markkasen takana.

– Minulla on paha mieli sen puolesta, joka joutuu seisomaan takanasi.

– Kun olet niin pitkä, ettei jalkasi mahdu mukaan kuvaan.


Jyväskylän kasvatti Markkanen on aiemmin kertonut, että perhe on hänelle suuri tukiverkosto Chicagossa Pohjois-Amerikassa. Parin esikoislapsi Alvar syntyi tammikuussa 2018.

Markkanen on kertonut haastatteluissa elävänsä hyvin vaatimattomasti ja ostaneensa NBA-sopimuksen jälkeen äidilleen Toyotan. Markkanen tienaa noin 3,6 miljoonaa euroa kaudessa, mutta äkkirikastuminen ei ole sekoittanut nuoren miehen päätä.
Kesällä koripallotähti viettää runsaasti aikaa Jyväskylässä, jossa hänellä on vapaaehtoisvoimin toimiva koriskoulu.

– Olemme suurimman osan kesästä perheen kanssa Suomessa, joten ehdin itsekin olla mukana koriskoulussani, Markkanen kertoi keväällä IS:lle.

Kesän jälkeen Markkanen suuntaa perheineen takaisin Amerikkaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt