Useat mediat uutisoivat Hollywood-tähtien erosta – sitten pariskunta teki jotain, mitä ei usein näe: vetosivat bakkanaaliseen seksikulttiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Useat mediat uutisoivat Hollywood-tähtien erosta – sitten pariskunta teki jotain, mitä ei usein näe: vetosivat bakkanaaliseen seksikulttiin

Alkuviikosta useat mediat Suomessa ja ulkomailla uutisoivat Cole Sprousen ja Lili Reinhartin erosta. Nyt näyttelijät ottavat kantaa huhuihin.

Lili Reinhart ja Cole Sprouse kommentoivat erohuhuja Instagramin välityksellä.­

27.7.2019 12:13

Keskiviikkona useat mediat ympäri maailman tiesivät kertoa, että Netflixin hittisarja Riverdalesta tuttu pariskunta, Cole Sprouse, 26, ja Lili Reinhart, 22, olisivat eronneet. Uutiset pohjautuivat sisäpiirilähteeseen.

– Asiat ovat tuntuneet hyvin raskailta heidän suhteessaan jo pitkään ja se oli yksinkertaisesti liikaa. He ovat kuitenkin hyvin ammattimaisia ja yrittävät pysyä ystävinä, lähde oli kertonut People-lehdelle torstaina.

– Heidän suhteessaan on aina ollut ylä- ja alamäkiä. He erosivat tällä kertaa riidan päätteeksi, kun he pitivät taukoa kuvauksista. Se oli Colen päätös, Cosmopolitan tiesi puolestaan kertoa.

Reinhart ja Sprouse nähtiin yhdessä viime viikonloppuna Comic Con -tapahtumassa.­

Hollywood-pariskunnat ovat usein myrskyn silmässä, mitä tulee mahdollisiin eroihin. Hyvin harvoin julkisuudesta tutut pariskunnat kuitenkaan ottavat kantaa erohuhuihin julkisesti, vaan antavat lehtien spekuloida rauhassa.

Reinhart ja Sprouse todistivat kuitenkin olevansa poikkeus tähän sääntöön. Suomen aikaa torstain ja perjantain välisenä yönä pariskunnan kumpikin osapuoli jakoi omalla Instagram-tilillään yhteiskuvan. Reinhart kuittasi erohuhut terävällä kommentilla.

– Luotettava lähde on vahvistanut, että kukaan teistä ei tiedä paskaakaan, Reinhart kirjoittaa kuvatekstissään.

Myös Sprouse riensi kiistämään huhut pariskunnan erosta Instagramissa. Sekä Reinhartin että Sprousen julkaisut Instagramissa ovat keränneet miljoonia tykkäyksiä sekä useita kommentteja.

– Ennennäkemätöntä: Cole Sprouse ja Lili Reinhart käyttävät ”luotettavien lähteiden” lihaa ruokkiakseen heidän bakkanaalista seksikulttiaan, Sprouse veistelee kirjoituksessaan.

Sprouse ja Reinhart ovat seurustelleet virallisesti heinäkuusta 2017 alkaen. Pariskunta näyttelee yhdessä maailmanlaajuisen suosion saavuttaneessa Riverdale -sarjassa, jossa heidän roolihahmoillaan, Jughead Jonesilla ja Betty Cooperilla on niin ikään suhde.

Cole Sprouse ja Lili Reinhart tähdittävät suosittua Riverdale -sarjaa yhdessä KJ Apan, Camila Mendesin sekä Madelaine Petschin kanssa.­

Pariskunta on usein edustanut yhdessä julkisesti ja tuovat suhdettaan ilmi myös omissa sosiaalisen median kanavissaan. Sprouse on jakanut omalla Instagram-tilillään useita Reinhartista ottamiaan kuvia ja nainen puolestaan on julkaissut pariskunnasta useita yhteiskuvia.

Sprouse aloitti uransa aikanaan lapsinäyttelijänä. Hänet on nähty muun muassa Frendeissä sekä Disney Channelin hittisarjassa Suite Life of Zac and Cody, jossa hän näytteli yhdessä kaksoisveljensä Dylanin kanssa.

Reinhartille rooli Betty Cooperina oli läpimurto Hollywoodiin. Seuraavaksi nainen nähdään Hustlers -elokuvassa Jennifer Lopezin, Constance Wun ja Julia Stilesin rinnalla.

27.7.2019 klo 13:30: korjattu sanan kirjoitusasua otsikosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?