Vakavasti sairas Hollywood-tähti julkaisi kaunistelemattoman kuvan sairaalasta – heikkokuntoisen näyttelijän ulkonäkö muuttui radikaalisti

Julkaistu:

Amerikkalaistähti Selma Blairille diagnosoitiin MS-tauti viime syksynä.
Amerikkalainen näyttelijä Selma Blair, 47, kertoi vuoden 2018 lopussa sairastavansa MS-tautia. Keskushermoston sairaus vaikuttaa merkittävästi hänen elämäänsä.

Another Life -sarjan parissa työskenteleva Blair julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan sairaalasta. Rollattoriin nojaavan tähden ulkonäkö on muuttunut radikaalisti sairauden edetessä, sillä näyttelijä on luopunut hoitojen aikana hiuksistaan.Näyttelijän yksi hoitojaksoista on tullut viimein päätökseen.

– Minut vapautetaan uskomattomien sairaanhoitajien ja teknikkojen sekä visionäärisen tohtorin hoidosta, jotka uskovat parantumiseeni yhtä paljon kuin minä, Selma kirjoittaa päivityksessään.

Selma kertoo, että hänen immuunipuolustuksensa on heikentynyt merkittävästi hoitojen vuoksi.

– Tämä on ollut prosessi. Ja se tulee edelleen jatkumaan. Immuunipuolustukseni on heikko vähintään seuraavan kolmen kuukauden ajan. Joten ei suukkoja kiitos, hän jatkaa.


– Halusin varmistaa, että täällä mahdollisesti ilmenevät komplikaatiot tapahtuvat yksityisessä tilassani. Ja selvisimme läpi loistavasti. Kiitän teitä kaikkia rakkaudestanne ja tuestanne ja siitä ylimääräisestä annoksesta iloa @people-lehden kannen kanssa.

Näyttelijätär antoi hiljattain amerikkalaislehti Peoplelle haastattelun siitä, kuinka diagnoosi on vaikuttanut hänen elämäänsä ja uraansa Hollywoodissa.

– Näen asiat nyt paljon selvemmin. Ja olen innoissani voidessani jakaa tämän matkan teille, kun olen valmis. Toistaiseksi parantumiseni on edistynyt. Tämä on paras lahja, jonka voin antaa Arthurille.

Blairilla on vuonna 2011 syntynyt poika Arthur, jonka hän on saanut muotisuunnittelija Jason Bleickin kanssa.

Selma Blair tunnetaan muun muassa elokuvista Julmia aikeita, Blondin kosto ja Hellboy.

Juttua muokattu klo 21:10: Blairin immuunipuolustus on heikentynyt merkittävästi hoitojen vuoksi.