50 vuotta täyttänyt Jennifer Lopez sai hulppeat syntymäpäiväjuhlat – ikinuori päivänsankari biletti pikkutunneille kullanhohtoisessa nyöriasussa - Viihde - Ilta-Sanomat

50 vuotta täyttänyt Jennifer Lopez sai hulppeat syntymäpäiväjuhlat – ikinuori päivänsankari biletti pikkutunneille kullanhohtoisessa nyöriasussa

Jennifer Lopez juhli syntymäpäiväänsä Miamissa näyttävään tyyliin julkkisystäviensä kanssa. Juhliin kuului muun muassa ilotulitus ja villiä menoa tanssilattialla.

Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez juhlivat tyylikkäinä Miamissa JLon 50-vuotispäivää.­

25.7.2019 21:42

Latinokaunotar Jennifer Lopez täytti keskiviikkona 50 vuotta. Näyttävistä asuvalinnoistaan tunnettu laulaja juhli syntymäpäiväänsä merenrannalla Miamissa.

Synttärisankari oli pukeutunut kullanhohtoiseen nyöriasueen ja hiukset oli laitettu poninhännälle. Asun kruunasivat näyttävät korvarenkaat ja kultainen käsilaukku.

Yhtä näyttävää linjaa noudattivat myös itse juhlat, jotka järjesti Lopezin ystävä, PrettyLittleThing-vaateketjun perustaja Umar Kamani. Juhlissa nähtiin muun muassa ilotulitus meren yllä sekä massiivinen, jopa 10 000 dollarin hintaiseksi arvioitu syntymäpäiväkakku.

Hulppeat juhlat jatkuivat railakkaina aamun pikkutunneille asti.­

Lopezin kihlattu Alex Rodriguez, 43, edusti puolestaan komeana mustassa puvussa.

Brittilehti The Sunin mukaan Rodriguez antoi rakkaalleen syntymäpäivälahjaksi punaisen Porschen ja saattoi tämän juhlapaikalle, joka oli koristettu valkoisin kukkasin ja kimaltavin diskopalloin.

TMZ:n mukaan syntymäpäivälahjan auton arvo on noin 140 000 dollaria, eli noin 126 000 euroa.

Vieraiden joukossa olivat muun muassa DJ Khaled, Fat Joe ja Ashanti.

Illan tähti Jennifer Lopez säteili kihlattunsa Alex Rodriguezin vierellä.­

Juhlapaikkana toiminut kartano sijaitsi lähellä Lopezin ex-miehen Sean ”P Diddy” Combsin asuntoa. Ex-mies lähetti tervehdyksensä päivänsankarille aiemmin, mutta häntä ei kuitenkaan nähty juhlissa.

Lopezin Instagramissa julkaiseman videon mukaan Jenny from the Block -bileet sujuivat villeissä merkeissä tanssilattialla.

Juhlinta jatkui aamun pikkutunneille asti ja musiikista vastasi DJ Cassidy, joka esiintyi myös Lopezin 40-vuotisjuhlissa kymmenen vuotta sitten.

The Sunin tietojen mukaan huomion varastivat kuitenkin Lopezin ja Marc Anthonyn kaksoset, 11-vuotiaat Max ja Emme, jotka onnittelivat äitiään syntymäpäivärapilla ja -laululla.

Jennifer Lopez oli sonnustautunut syntymäpäivillään metallinhohtoiseen asuun ja suuriin kultaisiin korvarenkaisiin.­

Paikalla olivat tiettävästi myös Rodriguezin lapset Natasha, 14, ja Ella, 11, joiden uskotaan olevan läheisissä väleissä tulevan äitipuolensa kanssa.

TMZ:n mukaan Rodriguez piti juhlissa herkän puheen rakkaalleen. Mies oli julkaissut jo aiemmin keskiviikkona Instagramissa koskettavan syntymäpäivätervehdyksen Jenniferille.

– Olet yksinkertaisesti maailman paras kumppani, tytär, äiti ja esiintyjä. Rakastamme sinua, fanisi rakastavat sinua, lapsesi rakastavat sinua ja minä rakastan sinua. Tehdään syntymäpäivästäsi todella erityinen.

Lopez oli sonnustautunut näyttävään kullanhohtoiseen asuun. Myös kihlattu Alex Rodriguez edusti tyylikkäänä.­

JLo vastasi kirjoitukseen Instagramissa hyvin liikuttuneena.

– Minä itken... Minä rakastan elämäämme... Minä rakastan sinua niin paljon... Kiitos minun ihana Machoni, hän kirjoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?