Tuomas Enbuske paljastaa hämmentävän yksityiskohdan ensitreffeistä Salli-rakkaansa kanssa: Keskellä yötä pesuaineostoksille! - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuomas Enbuske paljastaa hämmentävän yksityiskohdan ensitreffeistä Salli-rakkaansa kanssa: Keskellä yötä pesuaineostoksille!

Toukokuussa kihlautunut pari puhuu uudessa podcastissaan rakkaudesta tunnettujen pariskuntien kanssa. Nyt he paljastavat Ilta-Sanomille, kuinka heidän oma rakkautensa syttyi.

Tuomas Enbuske ja Sarian Antila kihlautuivat toukokuussa. Pariskunnan yhteinen projekti on podcast, jossa he puhuvat rakkaudesta ja parisuhteista tunnettujen pariskuntien kanssa.­

26.7.2019 7:03

Kihlapari Tuomas Enbuske ja Sarian ”Salli” Antila puhuvat uudessa podcastissaan parisuhteista ja rakkaudesta. Heidän vierainaan on tunnettuja pariskuntia kertomassa intiimeistäkin asioista.

– On kiinnostavaa keskustella erilaisten ihmisten kanssa parisuhteista. Ensimmäisessä jaksossamme kuullaan Päivi ja Niilo Räsäsen ensimmäisestä kerrasta, mutta mekin avaudumme ohjelmassa, Sarian paljastaa.

Jo ennen podcastia pari suostui paljastamaan Ilta-Sanomien haastattelussa, miten heidän oma rakkautensa alkoi.

Huhtikuun 18. päivän iltana 2017 Tuomas Enbuske näki eräässä tilaisuudessa kauniin vaaleahiuksisen naisen.

Enbuske jämähti tuijottamaan naista ja lopulta uskaltautui juttelemaan tämän kanssa. Yhteiset mielenkiinnon aiheet löytyivät – muun muassa betonibrutalismi arkkitehtuurissa.

– Halusin jäädä siihen Sallin viereen ja lähdimmekin syömään. Jotta sain olla pidempään hänen kanssaan, sanoin, että minun pitäisi ostaa lattianpesuaineita, Tuomas muistelee ja naurahtaa heidän menneen ravintolasta keskellä yötä 24h-Alepaan pesuaineostoksille.

Toukokuussa kihlautuneen pariskunnan ilta jatkui aamukahteen, ja sitten Tuomas kyyditsi Sarianin kotiin. He tapasivat seuraavana päivänä, jonka jälkeen he ovat olleet erottamattomat.

Kuukausi sitten pariskunnan epäiltiin eronneen, kun Enbuske poisti Instagram-tililtään kaikki yhteiskuvat.

Lue päivän Ilta-Sanomista, mistä oli kyse!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?