Roope Salminen julkaisi harvinaisia yhteiskuvia isänsä kanssa – lohkaisi nasevan kuitin Eppu Salmisen kunnosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Roope Salminen julkaisi harvinaisia yhteiskuvia isänsä kanssa – lohkaisi nasevan kuitin Eppu Salmisen kunnosta

Roope Salminen viettää yhteistä aikaa isänsä, Eppu Salmisen kanssa. Isän maneeri poiki tarkkaavaiselta seuraajalta kysymyksen.

Roope Salminen julkaisi harvinaisen kuvan Instagram-tilillään.­

25.7.2019 17:25

Tv-persoona ja juontaja Roope Salminen näyttäisi viettävän Instagram-tilinsä perusteella yhteistä aikaa isänsä, näyttelijä Eppu Salmisen kanssa.

Roope julkaisi torstaina harvinaisen yhteiskuvan Epun kanssa. Julkaisun perusteella isä ja poika kävivät yhteisellä lenkillä. Kuvassa isä-Salmisen kasvoilla on helakka punoitus.

– Lenkki oli faijalle lähestulkoon liian hapokas, Roope kirjoittaa nasevasti kuvatekstissään.

Kuvassa Eppu näyttää peukkua onnistuneen lenkin merkiksi, mikä poikii tarkkaavaisen seuraajan kommentin.

– Voisitko kysyä nuoren sukupolvemme puolesta miksi isäsi sukupolvi kokee, ettei kuvassa voi olla näyttämättä peukaloa, Roopen seuraaja kirjoittaa.

Isä ja poika kävivät myös melomassa yhdessä.­

Roope Salmisen Instagram storiesin puolelta löytyy keskiviikkona julkaistu video, jossa isä ja poika ovat yhteisellä melontaretkellä.

Roope törppäsi taannoin IS:n haastattelussa yleisen harhaluulon urastaan

Eppu Salminen tunnetaan pitkästä urastaan näyttelijäntyön parissa – niin elokuvakankailla kuin teatterilavoilla.

Roope Salminen kertoi IS:lle vuonna 2016, että yleisin harhaluulo, joka ihmisillä hänestä on, on se että hän on saanut lukuisat työtehtävänsä kultatarjottimelta tarjoiltuna Eppu-isänsä vuoksi.

Eppu Salminen kävi lenkillä poikansa kanssa.­

– Ihmiset luulevat, että olen työllistynyt yhtäkkiä. Haluaisin toimia esimerkkinä sellaisesta tyypistä, joka jaksoi yrittää pitkään ja epäonnistui monta kertaa ennen kuin onnistui. Tällä hetkellä tuntuu, että se kuva on, että ilmestyin vain jostain ja onnistuin.

Salminen on työllistänyt itsensä kulttuurialan töillä 16-vuotiaasta asti. Silloin hän perusti ystäviensä kanssa improvisaatioryhmä Kolinan.

– Olen lukiosta saakka yrittänyt päästä tälle alalle. Kun tein töitä tarpeeksi pitkään, jossain vaiheessa tähdet olivat kohdillaan. Kun yksi tyyppi uskalsi työllistää minut, niin toinenkin uskalsi, Roope kertoi IS:lle marraskuussa 2016.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?