Pomarkkulainen perheenäiti hämmästyi – viisikuinen Niklas on kuin ilmetty Ed Sheeran: ”Vain parta puuttuu” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pomarkkulainen perheenäiti hämmästyi – viisikuinen Niklas on kuin ilmetty Ed Sheeran: ”Vain parta puuttuu”

Pomarkkulainen perheenäiti hämmästyi, kun hän huomasi poikansa näyttävän aivan megatähti Ed Sheeranilta.

Viisikuukautinen Niklas muistuttaa hyvin paljon megatähti Ed Sheerania.­

24.7.2019 15:46

Suomessa eilen ja tänään konsertoineelle popmusiikin megatähti Ed Sheeranille on löytynyt kaksoisolento. Eikä ihan kuka tahansa kaksoisolento, vaan suomalainen sellainen.

Pomarkkulainen neljän lapsen äiti Anna-Kristiina Rosendahl huomasi nimittäin hiljattain, että hänen viisikuukautinen Niklas-poikansa näyttää aivan Sheeranilta.

Äidin mukaan Niklas oli kuvanottohetkellä jo hieman väsynyt ja kärttyinen.­

– En itse seuraa hirveästi internettiä, mutta eilen kun Ed Sheeran konsertoi täällä Suomessa, niin kaverit alkoivat naureskelemaan, että lapsihan näyttää ihan häneltä, kertoi Ilta-Sanomien puhelimitse tavoittama Rosendahl.

Sheeran lukeutuu tällä hetkellä musiikkimaailman isoimpiin nimiin. Miehen Suomen konsertit tuovat Malmin lentokentälle kahden päivän aikana kaikkiaan yli 100 000 ihmistä.

Ed Sheeran on vallannut myös kansainväliset soittolistat hiljattain ilmestyneellä No. 6 -albumillaan.­

– Aloin sitten itsekin katsomaan, että ainakin hiukset ovat ihan sävy sävyyn. Vain parta puuttuu, yhdennäköisyydestä hämmästynyt perheenäiti naureskeli Ilta-Sanomille.

– Nappasin sitten pojasta kuvan eilen illalla, kun hän oli jo vähän uninen ja kärttyinen. Lähetin kuvan miehelleni, joka on työmatkalla ja nauroimme sille yhdessä. Mieheni on paljon poissa kotoa, joten lähettelemme paljon tällaisia kuvia toisillemme, nainen selitti.

Anna-Kristiina Rosendahl nauraa viisikuisen Niklas-poikansa olevan kuin ilmetty Ed Sheeran.­

Ed Sheeran on noussut yhdeksi maailman suosituimmista artisteista. Miehen suurimpia hittejä ovat muun muassa I See Fire, Thinking Out Loud sekä Shape Of You. Sheeranin hiljattain ilmestynyt No.6 Collaborations Project -albumi on noussut listaykköseksi ympäri maailman.

Ed Sheeran konsertoi tiistaina ja keskiviikkona Malmin lentokentällä. Kyseessä on miehen ensimmäinen konsertointi Suomessa.­

Sheeran esiintyy tänään loppuunmyydyllä Malmin lentokentällä noin kello 21 alkaen. Käynnissä oleva kaksipäiväinen konserttispektaakkeli on ensimmäinen kerta, kun Sheeran nähdään Suomessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?