Sanni pääsi Ed Sheeranin kainaloon Helsingissä – ”Tapasin just mun supersankarin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sanni pääsi Ed Sheeranin kainaloon Helsingissä – ”Tapasin just mun supersankarin”

Laulaja Sanni pääsi tapaamaan tiistaina Helsingissä keikkaillutta Ed Sheerania.

Laulaja Sanni pääsi tapaamaan tiistaina Helsingissä keikkaillutta Ed Sheerania.

Julkaistu: 23.7. 22:20

Myös toinen suomalaisartisti Ellinoora julkaisi Instagramissa kuvan, jossa poseeraa Suomessa keikkailevan brittipopparin kainalossa.

Brittipoppari Ed Sheeranin keikkaa saapui tiistaina katsomaan Helsingin Malmille ainakin 46 000 ihmistä. Yhtä iso yleisöryntäys on luvassa myös keskiviikon keikalle, jonka kaikki 60 000 lippua myytiin nopeasti loppuun.

28-vuotiaan brittipopparin konsertit ovat todellinen jättispektaakkeli ja ne lyövät rikki ennätyksiä. Koska kuulijoita on Suomen keikoilla vähintään 106 000, se nostaa Sheeranin keikat yleisömäärältään kaikkien aikojen suurimmaksi yhden artistin tai yhtyeen konserttitapahtumaksi Suomessa.

Näin ollen ei ole yllätys, että jo tiistain konsertti houkutteli paikalle myös liudan suomalaisia julkimoita, joista Ilta-Sanomat tapasi paikan päällä muun muassa Teemu Selänteen perheen ja kyläkauppias Sampo Kaulasen vaimoineen.

Instagram-kuvien perusteella joillain suomalaisjulkkiksista kävi kuitenkin jopa niin hyvä tuuri, että he pääsivät tapaamaan Sheerania ennen tiistain keikan alkua.

– Tapasin just mun supersankarin, suurta suosiota itsekin Suomessa nauttiva laulaja Sanni hehkutti sydän-emojin kera Instagram-tilillään.

Kuvassa hän poseeraa leveä hymy kasvoillaan Sheeranin kainalossa.

Sanni ei ollut ainoa suomalainen naisartisti, jota lykästi. Kuvan Sheeranin kainalosta julkaisi nimittäin myös Ellinoora.

– Se on Ed Sheeran. J***laut mikä tyyppi! Tervetuloa Helsinkiin, Ellinoora kirjoitti jakamansa kuvan yhteydessä.

Ed Sheeran on julkaissut vasta neljä albumia, mutta niitä on myyty yli 26 miljoonaa kappaletta ja singlejä puolestaan 100 miljoonaa kappaletta.

Miehen tunnetuimpiin hitteihin kuuluvat muun muassa Shape of You, Perfect, Photograph ja Thinkin’out Loud. Shape of Youn suosiosta kertonee myös se, että se on kaikkien aikojen soitetuin kappale Spotifyssa.