Sampo ja Minttu Kaulanen saapuivat katsomaan Ed Sheerania – kyläkauppiaalta viittaus viikontakaiseen Metallican keikkaan: ”Nyt otetaan iisimmin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sampo ja Minttu Kaulanen saapuivat katsomaan Ed Sheerania – kyläkauppiaalta viittaus viikontakaiseen Metallican keikkaan: ”Nyt otetaan iisimmin”

Kaulasen perheessä Ed Sheerania fanittaa Minttu,

Kyläkauppias Sampo Kaulanen kertoo, että Ed Sheeranin musiikki on enemmän Minttu-vaimon mieleen.­

23.7.2019 21:21

Ainakin 46 000 ihmistä oli saapunut tiistaina katsomaan, kun poptähti Ed Sheeran toi Divide-kiertueensa Suomeen ja Helsingin Malmin lentokentälle.

Keikkayleisön joukossa olivat myös kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Minttu.

Kaksikko oli saapunut keikalle, vaikka molemmat eivät olleet siitä yhtä innoissaan.

Kokeneet festarikävijät olivat varautuneet Minttu Kaulasen mukaan myös sateeseen.­

– Sampo ei ymmärrä, miksi tämä on minusta niin ihanaa musiikkia, Minttu nauraa.

– No ei tämä kyllä mikään minun tyyliseni juttu ole, vastoin kuin vaikka Metallica, Sampo tokaisee hymyillen.

Hämeenlinnassa viikko sitten järjestetty heavyjätti Metallican keikka ei mennyt Sampolla aivan suunnitelmien mukaan, sillä vaikka mies oli paikan päällä, niin keikka jäi häneltä näkemättä ”tukevan humalan” vuoksi.

– No joo, nyt otetaan iisimmin, Sampo huomauttaa.

Sheeranin keikkaa aikaistettiin vartilla, sillä toinen lämppäreistä, Zara Larsson, joutui perumaan esiintymisensä sairastumisen vuoksi. Ihmiset olivat tulleet paikalle hyvissä ajoin ja alkuillasta suurin osa joutuikin kesäisen sadekuuron kastelemaksi.

– Ei me kastuttu! Me ollaan vanhoja festarikävijöitä, joten me oltiin varustauduttu, Minttu naureskelee ja esittelee laukussaan olevaa vilttiä ja sadetakkia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?