Teemu Selänne toi koko perheensä Malmille katsomaan Ed Sheerania – ”Veera on eniten innoissaan!”

Julkaistu:

Jääkiekkolegenda arvelee, että hän on perheestään vähiten innostunut brittipoppari Ed Sheeranin musiikista.
Malmin lentokenttäalueella, Ed Sheeranin Helsingin-konsertin kahden sisäänkäynnin välissä ei liiku pari tuntia ennen Sheeranin esiintymisaikaa kukaan – paitsi eräs kaikille suomalaisille tuttu perhe.

Selänteet kävelevät liput kassalta haettuaan kohti sisäänkäyntiä leveässä muodostelmassa kuin miehet Reservoir Dogsin leffajulisteessa.

Esikoinen Eemil vasemmalla, vieressään Veera-sisko, Sirpa ja Teemu sekä veljekset Eetu ja Leevi oikealla.

Innokkain Ed Sheeran -fani perheestä on 12-vuotias Veera Selänne. Isoveljet Eetu ja Leevi arvelevat, ettei Veera saanut innostukseltaan nukuttuakaan tapahtumaa edeltävänä yönä.

– Minä taidan tykätä siitä vähiten, Teemu arvelee, mutta myöntää pitäneensä Sheeranin kappaleista kuultuaan niitä nyt ennen konserttia. Tuttujakin olivat olleet, mutta biisiä ja esittäjänimeä ei vain ollut osannut yhdistää toisiinsa.
Tuttu kuvio monille muillekin.

Ja Teemu Selänne tunnetaan pitkässä Pohjois-Amerikassa oleskelustaan huolimatta ennen kaikkea suomalaisen musiikin, muun muassa Juha Vainion, Arttu Wiskarin ja Juha Tapion laulujen ystävänä.

Selänteiden saapuessa konserttialueelle Sheeran-fanit saivat vettä niskaansa kahdella tavalla: ihan konkreettisesti pienen sadekuuron merkeissä – ja kuvainnollisesti tämän kesän konserttiperuutusten jatkuessa. Lämmittelijäesiintyjä Zara Larsson on sairastunut eikä pysty nousemaan lavalle ainakaan tiistain konsertissa.

Sade kuitenkin taukosi ennen Sheeranin esiintymistä, jo lämmittelijä James Bayn kiivetessä lavalle.
Sheeranin on määrä nousta lavalle kello 21. Sheeran on saapunut nyt ensimmäistä kertaa keikkailemaan Suomeen, kun hän nyt toi tänne kaiken kaikkiaan yli kaksi vuotta kestävän Divide Tourinsa.

28-vuotiaan brittipopparin konsertit ovat todellinen jättispektaakkeli ja ne lyövät rikki ennätyksiä.

Koska kuulijoita odotetaan saapuvan Malmille kahden päivän aikana vähintään 106 000, se nostaa Sheeranin keikat yleisömäärältään kaikkien aikojen suurimmaksi yhden artistin tai yhtyeen konserttitapahtumaksi Suomessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt