Huippusuositun olympiatähden ja suomalaisrakkaan yhteiskuva hämmentää – huomio kiinnittyy pariskunnan pituuseroon - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippusuositun olympiatähden ja suomalaisrakkaan yhteiskuva hämmentää – huomio kiinnittyy pariskunnan pituuseroon

Suositun amerikkalaistaitoluistelija Adam Ripponin ja Jussi-Pekka Kajaalan pituusero on huomattava.

Yhdysvaltalainen taitoluistelija Adam Rippon (oik.) seurustelee suomalaisen Jussi-Pekka Kajaalan kanssa.­

23.7.2019 10:32

Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittanut taitoluistelijatähti Adam Rippon, 28, seurustelee kiinteistövälittäjä Jussi-Pekka Kajaalan kanssa.

Rippon esitteli suomalaisen kumppaninsa Instagramissa huhtikuussa 2018. Pariskunta tutustui toisiinsa deittisovellus Tinderissä vuonna 2017.

Nyt Adam Rippon on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jossa huomio kiinnittyy pariskunnan pituuseroon, joka on huomattava. Pariskunta seisoo kuvassa näkyvän seurueen keskellä.

Rippon on kuvassa pukeutunut mustaan nahkatakkiin. Kajalalla taas on yllään neonkeltainen huppari.

Kuvaa kommentoineet Ripponin seuraajatkin ovat huomanneet asian.

– Oletko sinä lyhyt vai onko hän pitkä? eräs seuraaja kyselee.

– Onpa hän pitkä, toinen hämmästelee.

Taitoluistelun supertähti toppuutteli Peoplen haastattelussa elokuussa 2018 häähuhuja. Rakastavaisilla ei ole mitään kiirettä alttarille ja suhde on vakaalla pohjalla. Kajaala onkin nähty Ripponin kanssa jo useissa punaisen maton tilaisuuksissa. Rippon sanoo ottavansa puolisonsa mielellään mukaan töihin, jotta he voivat viettää enemmän aikaa yhdessä.

– Hän pääsee näkemään mitä teen ja minusta on ihanaa, että hän on osa sitä, Rippon sanoi Peoplelle.

Adam Ripponin ja Jussi-Pekka Kajaalan välinen pituusero on huomattava.­

Rippon on ensimmäinen avoimesti homo yhdysvaltalaisurheilija, joka on voittanut mitalin talviolympialaisissa. Rippon voitti Pyeongchangissa joukkuepronssia. Yksilökilpailussa hän sijoittui kymmenenneksi.

Taitoluistelu on lajina Yhdysvalloissa hyvin suosittua, ja Rippon oli lajin suosituimpia nimiä jo ennen olympialaisia. Mitalin jälkeen miehen suosio on ollut vain kasvussa.

Rippon on sanonut, ettei pariskunnalla ole mitään kiirettä alttarille.­

Mies lähti Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ennakkosuosikkina. Vaativassa ja suositussa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa ammattilaistanssijat saavat parikseen julkisuudesta tunnettuja henkilöitä. Ripponin taitoluistelutaustasta oli tanssikilpailussa ehdotonta etua, mutta finaalissa hänen vapaamuotoinen tanssinumeronsa ei yhdysvaltalaismedian mukaan vakuuttanut tuomaristoa täysin.

Adam Rippon ja Jussi-Pekka Kajaala tapasivat vuonna 2017 deittisovellus Tinderissä.­

Rippon sai kuitenkin yleisön puolelleen ja nappasikin voiton ammattilaistanssiparinsa Jenna Johnsonin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?