”Nyt ei tuulissa tukka heilu” – Janne Katajan ulkonäössä tapahtui silmiinpistävä muutos: yhdennäköisyys iskelmätähteen hämmästyttää

Julkaistu:

Napakymppi-juontajan uusi tyyli kiinnitti somekansan huomion.
Juontaja ja tv-persoona Janne Kataja julkaisi maanantaina Instagram-tilillään kuvan uudesta hiustyylistään. Tummatukkaisena julkisuudessa esiintynyt suosikkijuontaja oli päätynyt ajamaan päänsä kokonaan kaljuksi.

Mitä ilmeisimmin Kataja, 39, päätyi edellämainittuun ratkaisuun tulevan roolinsa takia. Mies ei kuitenkaan julkaisussaan paljasta, mistä roolista on kyse.– Loma on nyt takana ja uudet tuulet. Nyt ei tuulissa tukka heilu. Kaikkea sitä tekee roolin vuoksi. Paino keveni 3,5kg tämän päälakileikkausoperaation jälkeen, Kataja kirjoittaa kuvatekstissään.

Monet julkisuudesta tutut henkilöt ja Katajan kollegat riensivät kehumaan miehen uutta tyyliä. Muun muassa radiojuontaja Aki Linnanahde sekä näyttelijä Ernest Lawson kehuivat Katajan näyttävän hyvältä kaljussaan.


Miehen tarkkasilmäiset Instagram-seuraajat kiinnittivät kuitenkin erityistä huomiota yhteen tiettyyn asiaan. Useammassa kommentissa Katajan todetaan näyttävän kaljussaan aivan laulaja Juha Tapiolta.

– Ilme ja uusi look toi mieleen Juha Tapion.

– Mä sekoitin jo Juha Tapioon sut tästä kuvasta.

– Sä voisit tuurata Juha Tapiota.

– Sukua Juha Tapiolle?

– Vähän kun Juha Tapio.


Osa kommentoijista oli myös sitä mieltä, ettei miestä ole enää edes tunnistaa uudessa tyylissään. Miehen seuraajat olivat kuitenkin lopulta lähes yhtä mieltä siitä, että kalju pukee Napakymppi-juontajaa.

Napakymppi-pestinsä lisäksi Kataja on viimevuosina nähty useissa kotimaisissa elokuvissa. Aikanaan mies nousi julkisuuteen, kun hän toimi Idols Extra -ohjelman juontajana vuonna 2007.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt