Tytön 18-vuotisjuhlat lähtivät lapasesta: valtavan työryhmän vaatineille prinsessakesteille lätkäistiin yli 36 000 euron hintalappu

Julkaistu:

Danica Carmelina järjesti juhlat, jotka varmasti muistetaan pitkään.
Monet pikkutytöt haaveilevat nuorena prinsessan elämästä, tai edes päivästä prinsessana. Filippiiniläinen Danica Carmelina toteutti 18-vuotispäivänään villeimmät unelmansa valtavien syntymäpäiväjuhlien muodossa, jotka nousivat maailmalla otsikoihin asti.

Lääketieteen opinnot syksyllä aloittava ballerina halusi 18-vuotisjuhlistaan elämänsä tapahtuman ja ryhtyi tuumasta toimeen. Joutsenlampi-teemaiset juhlat sisälsivät muun muassa kaksi juhla-asua, viisikerroksisen kakun ja satumaiset näyttävät koristelut.

Daniela kertoi muun muassa Daily Mailille haaveilleensa ylellisistä juhlista pikkutytöstä asti. Luksusta niissä piisasikin, sillä 31. toukokuuta Manilassa vietetyille syntymäpäiville tuli hintaa yli 36 000 euroa.

Vieraita tapahtumaan saapui 170, jotka antoivat päivänsankarille toinen toistaan hulppeampia lahjoja, kuten kalliita merkkilaukkuja.
  • Voit selata kuvia sen päälle ilmestyvistä nuolinäppäimistä.
Juhlien järjestely työllisti muun muassa tapahtumasuunnittelijan, stylistin, seremoniamestarin, valoryhmän, suunnittelijan ja orkesterin useiksi kuukausiksi.

– En muuttaisi juhlissa mitään. Juhlat olivat todellinen unelma, Danica kertoi juhlistaan Daily Mailille.

Työryhmä työskenteli yhteen hiileen saavuttaakseen juhlan, joka olisi Danican toiveiden mukaisesti ”pinkki, naisellinen ja ylellinen”.

Mukana menossa oli luonnollisesti myös valokuvaaja, joka ikuisti juhlat näyttäviin otoksiin. Danica on myöhemmin jakanut kuvia innokkaasti Instagram-tilillään.
Danican ensimmäinen asu oli vaaleanpunainen, pitkälaahuksinen unelma, joka oli tehty varta vasten häntä varten. Sen helmaan oli kirjailtu kaksi vaaleanpunaista joutsenta.

– Ensimmäinen mekkoni oli Joutsenlampi-teemainen. Työskentelimme yhdessä kokonaisuuden tavoittelemisessa. Se maksoi 7 000 euroa ja oli täydellinen, Danica tuumasi brittilehdelle.

– En koskaan pue sitä ylleni uudelleen. Haluan muistaa sen syntymäpäivämekkonani, hän jatkoi.
Danican toinen juhla-asu oli jatkobileitä varten, kun vanhemmat sukulaiset ja vieraat olivat lähteneet kotimatkalle. Musta, näyttävä asu ei ollut aivan niin valtava, mikä teki siinä tanssimisesta helpompaa. Danicalla oli myös erillinen puku tanssiesitystään varten.
Filippiineillä 18-vuotissyntymäpäivä on yksi tärkeimpiä päiviä naisen elämässä. Debyytiksi kutsuttu päivä symboloi sitä, että nainen on valmis astumaan avioon. Viime vuosina päivä on tosin keskittynyt vähemmän avioliittoon ja enemmän nuoren naisen astumista aikuisuuteen.

Monien filippiiniläisperheiden keskuudessa debyyttiin panostetaan ja siihen saatetaan säästää rutkastikin rahaa.

Perinteisesti juhlakalu pukeutuu näyttävään tanssiaispukuun. Ohjelmaan kuuluu muun muassa ruususeremonia, jossa naisen elämässä tärkeässä roolissa olevat miehet antavat tälle ruusun ja tanssivat hänen kanssaan. Tämän jälkeen on vuorossa kynttiläseremonia, jossa samalla tavoin nuoren aikuisen tärkeät naiset antavat hänelle kynttilän ja elämänohjeita tuleville vuosille.