Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas hehkuttaa Suomea – vei perheensä monien turistien suosimaan kesäkohteeseen: ”Historiallinen helmi”

Julkaistu:

Näyttelijä Jasper Pääkkösen Alexandra-puoliso esitteli perheelleen suomalaista kulttuuria ja tutustutti heidät muun muassa saunaan.
Viime vuonna kansainvälisen läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Jasper Pääkkönen ja espanjalais-filippiiniläiset juuret omaava malli Alexandra Escat viihtyvät parhaillaan Suomessa. Asia käy ilmi Escatin Instagramista, jossa hän julkaisi hiljattain kuvan Suomenlinnasta.


Escat ei kuitenkaan ole kuvassa yksin. Kuvatekstistä käy ilmi, että myös naisen perhe on saapunut Suomeen. Alexandra julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä kolmen perheenjäsenensä kanssa.

– La familia en Finlandia, Escat kirjoittaa espanjaksi kuvatekstissään.

– Olemme viettäneet ihanat pari päivää nauttien merestä, auringosta, saunasta ja nähtävyyksistä.Alexandra vei perheensä retkelle Suomenlinnaan, joka on yksi turistien sekä suomalaisten suosimista kesäretkikohteista Helsingissä. Nainen hehkuttaa kuvatekstissään, että retki oli ehdottomasti koko perheelle Suomen matkan kohokohta.

– Olimme Suomenlinnassa, Helsingin historiallisessa helmessä. Historia-intoilijalle tämä oli upea kokemus ja perheelleni matkan kohokohta, hän kirjoittaa.
Escat on hehkuttanut Suomea sosiaalisen median tileillään aikaisemminkin. Alkuvuodesta hän julkaisi kuvia pariskunnan lomamatkalta Lapin Äkäslompololta, jonka hän kuvaili olevan kuin talven ihmemaa.Escat ja Pääkkönen esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä julkisesti vuosi sitten, kun he edustivat yhdessä Pääkkösen tähdittämän Blackkklansman -elokuvan ensi-illassa.

Filippiiniläis-espanjalainen Escat on työskennellyt vuosia huippumallina. Näyttävä kaunotar aloitti uransa jo varhain teini-iässä, kun muotialan agentti bongasi hänet ostoskeskuksesta. Hän varttui Espanjassa ja Manilassa Filippiineillä, josta hänen äitinsä on kotoisin.