Ed Sheeranin lampi käynnisti naapurisodan: tähti joutui luopumaan saunatynnyristään – sivalsi takaisin kylmäverisellä tempulla

Julkaistu:

Munuaisen muotoinen lampi kuumentaa tunteita brittitähti Ed Sheeranin pihassa Suffolkissa.
Tällä viikolla Suomessa esiintyvä supertähti Ed Sheeran on joutunut kahnaukseen naapuriensa kanssa, kertoo Daily Mail.

Sheeran asuu Suffolkin kreivikunnassa Britanniassa 1,5 miljoonan ökykartanossa. Muusikko rakennutti tontin pihamaalle viime vuonna jopa 555 000 euroa maksaneen pienen lammen.


Hanke meni läpi Suffolkin kaavoitusviranomaisille sillä selityksellä, että lampi olisi tarkoitettu tukemaan alueen luontoa ja villieläinten eloa.

Ilmakuvista on kuitenkin käynyt ilmi, että lammen pihassa on seissyt saunatynnyri sekä pieni tupa, jonka arvellaan olevan pukuhuone. Tähti siis käyttää lampea oletettavasti uima-altaana, luvatta.

Brittimedioiden mukaan naapurit ovat olleet huolissaan lammen todellisesta käyttötarkoituksesta.
Hiljattain otetuista uusista ilmakuvista selviää, että tähti on nyt rakennuttanut munuaisen muotoisen lammen toiselle puolelle aidan, jolla hän suojelee yksityisyyttään kyttääviltä naapureilta.


Kuvasta käy myös ilmi, että Sheeran on joutunut luopumaan saunatynnyristään. Saunatynnyrit ovat suomalainen harvinaisuus, joten on hyvin mahdollista, että supertähden entinen sauna oli suomalaisvalmisteinen.

East Suffolkin valtuuston papereista selvisi aiemmin, että Sheeranilla ei ollut virallista lupaa saunan omistamiseen. Aidan rakennuttaminen on voinut olla kylmä kuitti asiasta valittaneille naapureille.


Yli 26 miljoonaa albumia myynyt Ed Sheeran esiintyy Helsingissä Malmin lentokentällä tiistaina ja keskiviikkona. 23.–24.7.
Ennätyksiä kaikkialla maailmassa rikkova Ed Sheeran tekee historiaa myös Suomessa. Artistin Helsingin keikoille on tulossa yli 106 000 katsojaa.