Game of Thronesin viimeinen kausi suututti fanit – tähtinäyttelijä paljastaa nyt, miltä raju kritiikki tuntui näyttelijöistä: ”Työskentelimme niin kovaa”

Julkaistu:

Näyttelijät kävivät sarjan saamaa kritiikkiä läpi Whatsapp-ryhmässä.
Vuosikymmenen suosituimmasta tv-sarjasta Game of Thronesista tuttu tähti Nikolaj Coster-Waldau, 48, on valottanut sarjan näyttelijakaartin tuntemuksia sarjan päättymisen jälkeen

Coster-Waldau tunnetaan parhaiten Jamie Lannisterin roolista.


Coster-Waldau osallistui viikonloppuna sarjaa käsittelevään paneelikeskusteluun Comic-Conissa, jossa käytiin läpi viimeisen kauden saamaa kritiikkiä. Coster-Waldau paljasti, että monet sarjan näyttelijöistä ovat ottaneet raskaasti sarjan viimeiseen kauteen kohdistuneen kritiikin.

– Jokainen kausi on ollut intensiivinen huomion ja keskustelun saralta, mutta viimeinen kausi oli kaiken huippu, näyttelijä sanoi keskustelussa Peoplen mukaan.

Maailman kalleimpiin ja suosituimpiin lukeutunut tv-sarja Game of Thrones päättyi toukokuun lopussa. Viimeistä kautta kritisoitiin heikosya juonenkuljetuksesta, tekijöiden kiireestä lopettaa sarja, kohtausten valaistuksesta, mistä milloinkin.
– Meillä on sarjan näyttelijöiden kanssa Whatsapp-ryhmä, ja huomasin joidenkin ihmisten olleen surullisia kritiikistä, sillä jotkut jutut olivat ilkeitä. Jos teet sen virheen, että alat lukea kaikkea sitä paskaa, koska fanit ovat suuttuneet jostain.


– Siitä tuli sellainen outo ”mitä helvettiä”-olo. Työskentelimme niin kovaa.

– En pyydä ketään pyytämään anteeksi. Sitä en yritä sanoa. Kerron vain, miltä tuntui käydä se kaikki läpi.

Viimeisen kauden käsikirjoittajat saivat osakseen todellista murskakritiikkiä. Heitä syytettiin jopa koko sarjan pilaamisesta.

– Joku saattaa ajatella että sarjan kaksi käsikirjoittajaa ei ole tarpeeksi intohimoisia, parhaita tai asiaan paneutuneita tai he eivät viettäneet viimeistä 10 vuotta ajatellen, miten sarja päättyy. Sellainen ajattelu on typerää, Coster-Waldau jatkoi.

– Tiedän, että he lukevat myös fanien kommentteja... He ja kuten jokainen ihminen Game of Thronesissa työskentelivät niska limassa tehdäkseen sarjan päätöksestä parhaan mahdollisen.


George R. R. Martinin fantasiakirjasarjaan perustuva Game of Thrones ilmestyi HBO:lla vuosina 2011–2019. Sitä tehtiin kaikkiaan kahdeksan tuotantokautta.

Suosikkisarja näytti valtaistuimen paikan viikko sitten, kun se onnistui kahmimaan itselleen peräti 32 Emmy-ehdokkuutta. Se on suurin määrä ehdokkuuksia, mitä draamasarja on koskaan saanut yhdellä kertaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt