Kasperi Kapasen mallirakas Paige poseeraa tyrmäävässä kuvassa veneen kannella – kiekkoilija kiteytti vähäsanaisesti monen seuraajan reaktion

Julkaistu:

Jääkiekkoilija Kasperi Kapanen toi mallirakkaansa Paigen Suomeen juhannuksena.
Jääkiekkoilija Kasperi Kapanen on pitänyt yhtä rakkaansa Paige Lorenzen kanssa jo keväästä alkaen.

Mallina työskentelevä Paige julkaisi viikonloppuna sensuellin kuvan, jossa hän poseeraa valkoisissa, läpikuultavissa vaatteissa veneen kannella Rhode Islandilla Yhdysvalloissa.Kaunotar on saanut kuvaansa runsaasti ylistäviä kommentteja. Myös Kapanen kiteytti monen seuraajan reaktion lyhyellä, mutta ytimekkäällä kommentillaan:

– Wow, Kasperi kommentoi rakkaansa kuvaa.

Paige Lorenze on yhdysvaltalainen mallikaunotar, jolla on Instagramissa 22 000 seuraajaa. Paige on jakanut Instagramissa runsaasti kuvia sekä videoita Kasperi-rakkaastaan.

Lorenzea edustaa newyorkilainen mallitoimisto State Management.Paige on myös vieraillut Kasperin mukana Suomessa. Onnelliselta vaikuttava pariskunta lomaili juhannuksena Tahkolla. Paige hehkutti tuolloin rakastavansa Suomea.
Kasperi Kapanen nousi suosioon jääkiekon nuorten MM-turnauksessa 2016 ratkaistuaan maalillaan koko turnauksen voiton. Myös nuorimiehen ura NHL:ssä on ollut nousukiitoinen, ja tällä hetkellä hän pelaa Toronto Maple Leafsin riveissä.Kapanen vetää mallikaunottaria puoleensa, sillä kiekkoilija seurusteli aiemmin kanadalaismalli Annika Boronin kanssa. Myös Annika pääsi vierailemaan Suomessa, kun Kapanen toi ex-rakkaansa käymään kotikonnuillaan. Annika jäi monen mieleen paistatellessaan päivää Kuopion rannoilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt