Traagisessa sähkö­potkulauta­onnettomuudessa kuolleen juontajan kumppanilta rankka tilitys – Emily, 35, oli matkalla lapsettomuus­hoitoihin

Julkaistu:

Viime viikolla menehtyneen Emily Hartridgen poikaystävä paljastaa parin suunnitelleen perheenlisäystä.
Brittiläinen Youtube-kasvo ja tv-juontaja Emily Hartridge kuoli viime viikolla 35-vuotiaana sähköpotkulautaonnettomuudessa, uutisoi Metro.

Juontajan miesystävä Jacob Hazell on paljastanut brittilehdistölle, että traagisesti kuollut Hartridge oli juuri ennen onnettomuutta matkalla lapsettomuusklinikalle. Hiljattain yhteenmuuttaneen parin toiveena oli saada perheenlisäystä.

– Olen rikki. Lähdin sinä aamuna kotoa jo viideltä. Suutelin häntä suulle. Hän oli puoliksi unissa ja mutisi ”rakastan sinua”. Olen niin kiitollinen, että tein sen, Hazell kertoi The Sunin haastattelussa.Youtube-videoillaan Hartridge puhui usein parin lapsihaaveestasta ja siitä, kuinka hän aikoi pakastaa munasolunsa. Seuraava askel lapsihaaveen toteuttamisessa jäi kesken, kuin nainen ei koskaan saapunut lapsettomuusklinikalle.
Hartridge oli saanut 445 euroa maksaneen sähköpotkulaudan lahjaksi miesystävältään. Hazellin mukaan nainen oli ollut innoissaan lahjasta.

Tyttöystävänsä kuolemasta järkyttynyt mies paljasti myös, että jotkut ihmiset ovat tämän vuoksi syyttäneet häntä Hartridgen kuolemasta.

– Ihmiset ovat sanoneet minulle, että syy on minun, koska ostin sen sähköpotkulaudan hänelle, mutta en voi ajatella niin. Hänen perheensä ei syytä minua.Hazell ei kuitenkaan ole sitä mieltä, että kulkupeli pitäisi kieltää, vaikka onnettomuus vei häneltä hänen rakkaimpansa.

Tv-kasvon kuolemaan johtaneen onnettomuuden uskotaan olevan ensimmäistä laatuaan Britanniassa. Sähköskoottereilla ei Lontoossa saa ajaa teillä eikä jalkakäytävillä.

Hartridgen perheenjäsenet julkaisivat Instagram-tilillä viestin, jossa he kertoivat juontajan menehtyneen.Emily oli teki henkilökohtaista valmennusta ja hän juonsi muun muassa Channel 4 -tv-kanavalla. Hänen Youtube-kanavallaan on yli 300 000 seuraajaa.

Hazell sen sijaan tekee työkseen henkilökohtaista valmennusta kuntosalillaan. Instagram-sivullaan hän kertoo tervehtyneensä alkoholiriippuvuudesta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt