Martina Aitolehti julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Stefan-rakkaansa kanssa: ”Ollut ihana viikonloppu”

Julkaistu:

Martina Aitolehti julkaisi yhteiskuvan Stefan-puolisonsa kanssa.
Tv-tähti ja liikunta-alan yrittäjä Martina Aitolehti, 37, on julkaissut Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan pitkäaikaisen puolisonsa Stefan Thermanin kanssa.

Kuvassa hyväntuulisen näköinen pari seisoo lähekkäin peilin edessä.

– Yhteinen sunnuntaiselfie, Aitolehti kirjoittaa kuvan yhteydessä.Kuvatekstissä Aitolehti myös hehkuttaa kulunutta viikonloppua.

– Ollut ihana viikonloppu ja olipa niin kiva nähdä reitin varrella omia rakkaita, kirjoittaa Aitolehti viitaten Finntriathlon Joroinen -tapahtumaan, jossa nainen kilpaili viikonloppuna.

Aitolehti sijoittui oman ikäryhmänsä sarjassa sijalle 15.

Kuvaa kommentoineet Aitolehden seuraajat kehuvat pariskuntaa.

– Tyylikäs pari – ihanaa sunnuntaita!

– Näyttävä kohupari olettekin.

– Aaaaw ihanat te.Aitolehti osallistui myös kesäkuussa Irlannissa järjestettyyn Ironman thrialton -kilpailuun. Hän sijoittui 12-tuntisen rupeaman jälkeen kisan kuudenneksi.

Aitolehti on elänyt jo vuosia yhdessä kiinteistöalalla toimivan Thermanin kanssa ja pariskunnalla on myös Isabella-tytär. Edellisestä liitostaan Esko Eerikäisen kanssa Martinalla on Victoria-tytär. Aitolehden ja Thermanin piti mennä naimisiin viime kesänä, mutta erilaisista erimielisyyksistäänkin tunnettu pari perui häänsä.

Aitolehti on ollut julkisuudessa vuosia. Matkan varrella on sattunut ja tapahtunut, mutta silti nainen suhtautuu julkisuuteen positiivisesti.


– Päivääkään en vaihtaisi pois. Julkisuusvuodet ovat opettaneet itsetutkiskelua ja olen kokenut paljon. Vaaka kääntyy kuitenkin hienojen juttujen puoleen, vaikka aina julkisuus ei olekaan kohdellut silkkihansikkain, Martina Aitolehti sanoi Tainola Show -podcastissa huhtikuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt