Robin Williamsin pojalta sydäntäsärkevä tilitys isänsä kuolemasta: ”Hänen jakamisensa maailman kanssa oli vaikeaa”

Julkaistu:

Robin Williamsin poika Zachary avautui isänsä kuolemasta Good Morning Britain -ohjelmassa.
Näyttelijätähti Robin Williams oli vain 63-vuotias, kun hän tappoi itsensä hirttäytymällä. Hirvittävä tragedia tapahtui elokuussa 2014 sen jälkeen, kun rakastettu näyttelijätähti oli kärsinyt kuukausia lukuisista vaikeista terveysongelmista.

Nyt edesmenneen näyttelijän poika Zachary, 36, on avautunut isänsä kuolemasta Good Morning Britain -ohjelmassa, kertoo Daily Mail.

– Robin Williamsin poikana oleminen oli mahtavaa niin monella tapaa, mutta hänen jakamisensa koko maailman kanssa oli toisinaan vaikeaa, Zachary kertoi haastattelussa.


– Kun hänellä oli haasteita ja kävi läpi tiettyjä asioita, se oli vaikeaa, koska hän esiintyi vielä silloinkin julkisuudessa ja halusi jakaa tunteensa naurusta ja huumorista maailman kanssa.

– Ihailen häntä ja rakastin häntä. Hänen jakamisensa oli vaikeaa.

Zachary kertoi, että hänen oli vaikea surea isänsä kuolemaa julkisuuden parrasvaloissa.


– Suurimmaksi osaksi hän oli erittäin hyvä asettamaan henkilökohtaiset kamppailunsa syrjään ja taistelemaan. Kun se näkyi läpi, oli surullista nähdä jonkun kärsivän niin.

– Perheenjäsenenä ja lapsena haluat tehdä kaiken voitavan rauhoittaaksesi sitä, mikä tuntui olevan isälleni todella voimakas henkilökohtainen kipu. Oli aikoja, jolloin tunsin avuttomuutta, koska en tiennyt mitä voisin tehdä.

Zachary kertoi saaneensa lapsen kaksi kuukautta aiemmin – poika nimettiin McLauriniksi isoisänsä toisen nimen mukaan.


Williamsin kolme lasta, tytär Zelda ja pojat Zachary ja Cody olivat hyvin läheisiä isänsä kanssa ja lapset ovat aiemmin kuvailleet muistavansa Williamsin lempeänä ja rakastavana isänä.

– Hän oli uskomattoman kiltti mies. Hän oli rauhallinen ja huolehtivainen. Ihmiset muistavat ja rakastavat hänen roolihahmojaan ja isä nautti niiden näyttelemisestä paljon. Se on kaikista tärkeintä, Zelda Williams kuvaili Today Show’n haastattelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt