Liikemies Arto Merisalo yllättyi ystävänsä Toivo Sukarin hääuutisista – muistelee kaksikon railakasta poikamieselämää: ”En olisi uskonut!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Liikemies Arto Merisalo yllättyi ystävänsä Toivo Sukarin hääuutisista – muistelee kaksikon railakasta poikamieselämää: ”En olisi uskonut!”

Julkaistu: 21.7.2019 21:44

Kiinteistöalalla toimiva liikemies Arto Merisalo osallistui viikonloppuna ystävänsä Toivo Sukarin häihin Turussa. Mies tunnustaa hääuutisten tulleen hänelle yllätyksenä.

Kiinteistö- ja rakennusalalla toimiva Arto Merisalo, 54, kuuluu liikemies Toivo Sukarin lähiystäviin, joten hän osallistui ilman muuta lauantaiseen hääjuhlaan. Sukari vei viikonloppuna vihille fitness-rakkaansa Nadja Sukarin (entinen Eerola). Häitä juhlittiin lauantaina Turun Linnassa.

– Olemme tunteneet noin 30 vuotta. Topi on mielenkiintoinen ja aikaansaava, monen toimen mies, Arto Merisalo myhäili IS:lle lauantaina.

Ystävykset pitävät jatkuvasti yhteyttä ja vaihtavat ajatuksia asioista laaja-alaisesti.

– Topi on aito ystävä isolla Y-kirjaimella. Ystävyytemme on pysynyt niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä, Merisalo kiitteli.

Arto Merisalo ei olisi omien sanojensa mukaan uskonut, että joku saa Toivo Sukarin vielä ”kesytettyä”.

Arto Merisalo ei olisi omien sanojensa mukaan uskonut, että joku saa Toivo Sukarin vielä ”kesytettyä”.

Yhteisiä hankkeitakin osuu kohdalle aina välillä.

– Toimimme nyt molemmat kiinteistöliiketoiminnassa ja tarvittaessa teemme myös yhteistyötä.

Merisalo erosi avioliitosta yli 20 vuotta sitten eikä ole julkisuudessa esitellyt uutta puolisoa.

– Täällä olen ypöyksin, mutta en väitä, etteikö jotain voisi olla vireillä, vaikkakaan ei mitään vakiintunutta, sukkelasanainen mies pyöritteli.

Toivo ja Nadja Sukarin häitä juhlittiin viikonloppuna Turussa. Vihkiminen tapahtui Turun tuomiokirkossa ja hääjuhlaa vietettiin Turun Linnassa.

Toivo ja Nadja Sukarin häitä juhlittiin viikonloppuna Turussa. Vihkiminen tapahtui Turun tuomiokirkossa ja hääjuhlaa vietettiin Turun Linnassa.

Hänellä on erosta huolimatta kiinteät välit lähimpiinsä.

– Olemme olleet erosta lähtien ex-vaimon kanssa hyviä ystäviä. Tyttäremme on kolmekymppinen ja opiskelee kahta eri tutkintoa. Perheemme ottotyttären Jipun tapasin juuri eilen ja hän voi hyvin.

Hän sanoo suoraan, ettei olisi uskonut Topin enää avioituvan.

– Olemme molemmat Topin kanssa viettäneet pitkään puolivallatonta poikamieselämää. Tuli yllätyksenä, että joku sai vielä Topin kesytettyä, Merisalo myönsi.

– En olisi uskonut, että Topi sitoutuu, mutta niinhän nyt on käynyt. Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan, koska täällä sitä nyt ollaan häissä. On aina hieno asia, kun ihmiset löytävät toisensa, laajasti verkostoitunut mies tuumi.

Tuoreimmat osastosta