Beyoncen tyttären Blue Ivyn, 7, lauludebyytti Leijonakuninkaassa kerää suitsutusta: ”Beyonce on syrjäytetty” – pienellä tähdellä kallisarvoinen viesti - Viihde - Ilta-Sanomat

Beyoncen tyttären Blue Ivyn, 7, lauludebyytti Leijonakuninkaassa kerää suitsutusta: ”Beyonce on syrjäytetty” – pienellä tähdellä kallisarvoinen viesti

Blue Ivy laulaa ruskean ihonvärinsä olevan kuin helmiä, maailman paras asia, jota ei vaihtaisi mihinkään.

Blue Ivy Carterin Leijonakuningas-soolo ihastuttaa Twitterissä.

21.7.2019 16:09

Popin kuningatar Beyoncen tytär Blue Ivy on tehnyt debyyttinsä musiikkmaailmassa, kertoo Daily Mail.

Vasta 7-vuotias Blue Ivy laulaa tuoreen Leijonakuningas -elokuvan levyllä kappaleessa Brown Skin Girl.

– Brown skin girl, your skin just like pearls, the best thing in the world, never trade you for anybody else, kuuluu pienen laulajattaren sanat kappaleen alussa ja lopussa.

Suomeksi käännettynä Blue Ivy laulaa ruskean ihonvärinsä olevan kuin helmiä, maailman paras asia, jota ei vaihtaisi mihinkään.

Blue Ivyn debyytti on kerännyt runsaasti ihastelevia kommentteja twiittaajilta.

– Se tapa, jolla he opettavat häntä rakastamaan itseään ja kulttuuriaan on enemmän kuin kaunista.

– Blue Ivy on seitsemänvuotiaana menestyneempi kuin minä. Hän on Spotifyn mukaan nyt säveltäjä ja sanoittaja.

– Beyonce on syrjäytetty. Beyonce teki yhteistyökappaleen sen ainoan kuningattaren kanssa, joka pystyy viemään häneltä kruunun.

Blue Ivy on Beyoncen ja räppäri Jay Z:n esikoistytär. Pariskunta sai kaksoset muutama vuosi sitten.

Suomessa keskiviikkona ensi-iltansa saaneessa Leijonakuninkaassa kuullaan alkuperäisestä elokuvasta tuttuja lauluja, mutta mukana on myös uutta musiikkia.

Elokuvan soundtrack-levyllä kuullaan Beyoncen lisäksi muun muassa Pharrel Williamsia, Childish Gambinoa, James Earl Jonesia ja Major Lazeria.

Beyonce ja Jay Z Leijonakuninkaan ensi-illassa.

Vanhasta kaartista uudessa näytellyssä Leijonakuninkaassa on sen sijaan jäljellä enää ääninäyttelijä James Earl Jones, joka lainaa jo toistamiseen äänensä Simban isälle Mufasalle.

Toisin kuin piirretyssä Leijonakuninkaassa, tulevan elokuvaversion kaikkien leijonien ääninäyttelijät ovat afroamerikkalaisia. Simbana kuullaan Donald Gloveria ja Nalana Beyoncé Knowles-Carteria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?