Antti Tuisku osallistui huippurankkaan triathlonkisaan – vauhdikkaissa laseissa poseeraava poppari iloitsee suoritustaan: ”Meno oli aivan älyttömän hieno” - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Tuisku osallistui huippurankkaan triathlonkisaan – vauhdikkaissa laseissa poseeraava poppari iloitsee suoritustaan: ”Meno oli aivan älyttömän hieno”

Huippukunnossa oleva Antti Tuisku suoritti triathlonin puolimatkan ajassa 05:23:39.

Antti Tuisku osallistui hurjaan kestävyyskisaan lauantaina Joroisissa.­

21.7.2019 13:45

Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Antti Tuisku osallistui lauantaina Finntriathlon-kestävyysurheilukisaan Joroisissa.

Innokkaana urheilijana tunnettu Tuisku suoritti ensikertalaisena puolimatkan, joka sisältää uintia 1900 metriä, pyöräilyä 90 kilometriä ja juoksua 21,1 kilometriä.

– Täällä yksi erittäin poikki oleva mutta onnellinen tyyppi haluaa kiittää kaikkia, jotka oli tulleet Joroisiin kannustamaan; meno oli aivan älyttömän hieno! Sydän sulaa, Tuisku kirjoittaa Instagram-päivityksessä.

– Sanoin ennen lähtöä, että tää on mun eka ja vika puolimatkan triathlon – en silleen niin hirveesti välitä tosta, mut halusin kokeilla. Oma varovainen tavoiteaika alittui noin 17 minuutilla, joten olen erittäin tyytyväinen.

Tuisku suoritti puolimatkan ajassa 05:23:39. Hän paljastaa uineensa 42 minuuttia, pyöräilleensä 2 tuntia ja 52 minuuttia sekä juosseensa 1 tunti ja 43 minuuttia.

Samaan kisaan osallistui myös poliitikko Alexander Stubb, jota Tuisku onnitteli päivityksensä kommenteissa.

Finntriathlon jakoi sporttaavasta popparista kuvan Instagram-sivuillaan. Tuisku oli pukeutunut Adidaksen verkkatakkiin sekä vauhdikkaisiin laseihin.

Tuisku vihjaa päivityksessään keskittyvänsä jatkossa omaan alaansa, eli musiikkiin. Miehen viimeisin keikka nähtiin Provinssissa kesäkuussa 2018.

– Ensikertalaisena saa nauttia nyt tästä kisan jälkeisestä hurmoksesta. Seuraavaksi voikin sitten keskittyä asioihin, mitkä liippaa lähempää tätä omaa artistiutta.

Tuisku teki viime syksynä päätöksen, joka yllätti monet ja erityisesti laulajan fanit. Uransa huipulla oleva Tuisku jäi tuolloin määrittelemättömän mittaiselle keikkatauolle ja muutti Espanjaan.

Samalla Tuisku teki urallaan uuden aluevaltauksen. Hän nimittäin aloitti Espanjaan muutettuaan liikunta-alan opinnot Varalan urheiluopistossa.

– Teen tämän siksi, että lisään omaa tietotaitoani ja pystyn ehkä joku päivä valmentamaan itteäni. Mutta ennen kaikkea siksi, että pääsen hyppäämään tavalliseen elämään ihmisten pariin. Tekemään kaikkea mitä muutkin mun ikäset tekee, Tuisku kertoi Instagramissa keväällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?