Julialta loppui polttoaine Vesa Keskisen bensajonossa – kyläkauppias palkitsee sinnikkään jonottajan huikealla yllätyslahjalla

Julkaistu:

Alavutelaisen Julian matka katkesi, kun hän jonotti euron bensaa Tuurin kyläkaupassa. Julian autosta nimittäin loppui bensa, eikä hän päässyt mittarille asti. Nyt Juliaa odottaa yllätyslahja.
Vesa Keskinen myi runsas viikko sitten bensaa euron litrahintaan. Tempaus aiheutti kilometrien jonot. Alavutelainen Julia oli yksi halvan bensan jonottajista.

Julian auton tankki oli kuitenkin niin tyhjä, ettei hän päässyt mittarille asti. Auto jämähti jonoon.

– Pikkusen hävetti mutta eipä sille mitään mahda kun tän (auton) bensamittari on vähän epämääräinen eikä aina näytä paljonko bensaa on oikeasti, kirjoittaa Julia Facebookissa.

Ystävälliset ihmiset auttoivat Juliaa hänen ongelmassaan, ja hän pääsi jatkamaan matkaa. Facebookissa Julia kiittää auttajiaan.


Vesa Keskinen kuuli Julian tarinan ja päätti palkita epäonnisen bensanjonottajan. Kun Keskinen toteuttaa 52 sentin bensatarjouksen, Julia pääsee ensimmäisenä jonoon ja saa tankata tankin täyteen ilmaiseksi.

– Yhden urhean ja pettyneenä kotiin lähteneen henkilön haluan hänen positiivisen elämänasenteensa ansiosta palkita. Hän pääsee ensimmäisenä tankkaamaan 52 sentin polttoainetarjouksessa autonsa tankin täyteen. Hän saa sen ilmaiseksi, koska esimerkillisesti kiitti auttajiaan, eikä muutenkaan mitään ylimääräistä selitellyt, koska oli oma moka. Asenne kohdillaan, Keskinen sanoo.
Bensan loppuminen ei ole Vesa Keskisellekään mitään uutta.

– Voiko näin käydä kenellekään muulle kuin Aku Ankalle ja minulle? Keskinen tuumii.

– Kerran jäin Ferrarilla metsätaipaleelle Tuurin ja Keuruun välille. Ei ollut liikennettä eikä apua saatavissa. Pakko oli nöyrtyä soittamaan kyläkaupalle, että tarvitsen apua, tuokaa bensaa kannullinen.

– Olen jäänyt useasti välille, koska haluan testata onneani. Kerran jäin alle kilometrin päähän bensa-asemastamme kun päätin kokeilla, että pystynkö käymään ensin äidilläni ja vasta sitten tankkaamassa. En pystynyt. Tarinaan liittyy vielä pakkanen, ja auto jäi pahaan paikkaan pysähtyessään.


Vesa Keskinen on kaavaillut, että hän toteuttaa 52 sentin bensatarjouksen 4. elokuuta. Tuohon hintaan bensaa saisi seitsemän tunnin ajan. Erityisen hyvä bisnes moinen tarjous ei ole.

– Euron litrahinnalla tuli tappiota yli 10 000 euroa. 52 sentin tarjouksella tulee tappiota reilusti yli 20 000 euroa Vesa Keskinen sanoo.