Jääkiekkoilija Mikael Granlundin upea Emmi-vaimo julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan tuoreesta avioparista – vaihtoi myös nimensä vaivihkaa

Julkaistu:

Mikael ja Emmi Granlund vihittiin perjantaina Helsingin tuomiokirkossa.
Jääkiekkoilija Mikael Granlund ja malli-sisustusarkkitehti Emmi Granlund (entinen Kainulainen) vihittiin Helsingin tuomiokirkossa perjantaina 19. heinäkuuta. Ilta-Sanomat oli paikalla, kun upea morsian saapui kirkkoon hetki ennen vihkitilaisuuden alkua.
Hääpari ei kuitenkaan saapunut median eteen yhdessä, vaan he poistuivat kirkosta mitä ilmeisimmin omia reittejään. Nyt tuore vaimo on julkaissut ensimmäisen yhteiskuvan aviomiehensä kanssa.

– Perjantaipirskeet, Emmi kirjoittaa kuvatekstissään.Kuvan julkaisun yhteydessä Emmi on myös vaihtanut nimimerkkiään Instagramissa. Nainen on vaihtanut pois tyttönimensä Kainulaisen ja ottanut tilalle miehensä sukunimen. Morsian päätyi siis ottamaan avioliiton myötä itselleen sukunimen Granlund.

Naisen julkaisema kuva on kerännyt nopeasti runsaasti tykkäyksiä sekä kommentteja, joissa onnitellaan tuoretta avioparia. Myös parin häissä olleet vieraat ovat julkaisseet kuvia häähumun keskeltä. Yksi heistä on Selviytyjät Suomi -ohjelmassa keväällä nähty malli Vilma Bergenheim.– Mikä ilta eilen, nainen hehkuttaa kuvatekstissä.

Myös eräs Emmin morsiusneidoista julkaisi kuvan morsiamesta kaasojensa ympäröimänä. Morsiusneidot olivat kukin sonnustautuneet samansävyisiin iltapukuihin.Granlundit tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa kesällä 2012 ja he kihlautuivat viime syksynä. Parin esikoispoika Milo syntyi 26. helmikuuta 2019. Helmikuun 26. päivä on myös Mikaelin syntymäpäivä.


Mikael Granlund, 27, ja Emmi Granlund, 29, asuivat pitkään Minnesotassa, mutta he muuttivat hiljattain Nashvilleen NHL-pelaajakaupan seurauksena. Mikael Grandlund pelaa laitahyökkääjänä NHL-seura Nashville Predatorsissa.

Hollolasta kotoisin oleva Emmi on luonut uransa mallina ja sisustusarkkitehtina. Tällä hetkellä hän pyörittää yhdessä yhtiökumppaninsa Sarianne Solion kanssa Fedited.com -sivustoa. Nainen solmi hiljattain myös uuden sopimuksen mallitoimisto Paparazzin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt