Jethro Rostedt toimii seremoniamestarina ystävänsä Toivo Sukarin hulppeissa häissä – paljasti IS:lle tuoreen avioparin yllättävän lahjatoiveen

rac

Julkaistu:

Jethro Rostedt toimii seremoniamestarina Toivo Sukarin ja Nadja Eerolan pian Turun Linnassa alkavassa hääjuhlassa.
Kiinteistövälittäjä ja tv-persoona Jethro Rostedt toimii seremoniamestarina Toivo Sukarin ja Nadja Eerolan hääjuhlassa Turun Linnassa.

– Topin olen tuntenut yli kymmenen vuotta, mutta morsiamen noin vuoden eli sen ajan, jonka he ovat pyörineet yhdessä, Jethro Rostedt kertoo.

Hän ei hankkinut lahjaa vaan noudatti hääparin kutsussa esittämää toivomusta.

– He toivoivat lahjoituksia hyväntekeväisyyteen.


Topi Sukari paljasti Ilta-Sanomille hyväntekeväisyyskohteeksi Mannerheimin Lastensuojeluliiton.

Jethro Rostedtin vaimo Henna on mukana hääjuhlassa, mutta yhteiskuviin pariskunta ei myönny.

– Ei ikinä. Vaikka koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan, niin hänen päätöksensä on, ettei hän tule kanssani kuviin, Jethro nauraa.

Rostedtit avioituivat 14. maaliskuuta 1998. Liittoa on takana reilut parikymmentä vuotta ja lapsia on siunaantunut kolme.

– Nuorempi poika meni juuri armeijaan ja 15-vuotias tytär asuu vielä kotona, Jethro päivitti kotikuulumisiaan.


Lapsia ei ole luvassa enää enempää.

– Meille ei tule iltatähteä. Tuskin vaimo haluaisi lapsia lisää enkä ainakaan minä halua. Se aika on jo käyty läpi ja siitä selvitty, Jethro tuumi ennen kuin jatkoi illan ohjelmasta huolehtimista.

Turun Tuomiokirkossa avioituneiden Topi ja Nadja Sukarin hääjuhla on alkamassa näillä hetkillä. Juhlat jatkuvat kello yhteen, jolloin nähtävä tulishow päättää juhlat ainakin Linnassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt