Katso kuvat satuhäistä! Liikemies Toivo Sukari, 65, vei vihille Nadja-rakkaansa: juhlakansa kohahti, kun lumoava morsian saapui paikalle

rac

Julkaistu:

Liikemies Toivo Sukari ja Nadja Eerola vihitään tänään Turun tuomiokirkossa. Vihkiminen on parhaillaan käynnissä.
Liikemies Toivo Sukari ja fitness-urheilija Nadja Eerola vihitään tänään Turun tuomiokirkossa. Eerola saapui kirkkoon hetki ennen vihkimistä upeassa valkoisessa hääpuvussaan.


Katsojat kohahtivat, kun morsio runsaine hameenhelmoineen asteli ulos kirkon edustalle saapuneesta autosta. Espanjalaissuunnittelijan kokoelmista löytynyt hääpuku on kermanvärinen ja leveähelmainen, pitkällä laahuksella varustettu unelma.

– Nyt jännittää, Sukari myönsi kirkkoon astellessaan.


Muhkealla budjetilla toteutetuista häistä on tarkoitus tulla mieleenpainuva juhla, josta jää hienoja muistoja. Turun Tuomiokirkon ympäristössä on käynyt kuhina jo muutaman tunnin ajan.

Tuomiokirkossa tapahtuvan vihkimisen jälkeen hääpari kuljetetaan hevoskärryillä Turun Linnaan, jossa vietetään hääjuhlaa. Matkan varrella tuore aviopari pysähtyy Rakkauden sillalla laittamaan lukon sillankaiteeseen.


Häitä on suunniteltu viime vuodesta asti, mutta ihan kaikkea ei tiedä hääparikaan. Mukana on yllätyksiä myös heille itselleen. Niin hääpari on halunnut, kertoo hääsuunnittelija Anu Beadle.

– Sovimme hääparin kanssa koristeluissa käytettävistä väreistä, koska niillä on heille henkilökohtaista merkitystä, mutta lopullinen toteutus tulee olemaan heille yllätys. He eivät tiedä, miltä juhlapaikalla Turun Linnassa näyttää, Beadle sanoo.


Avioliitto on toinen sekä sulhaselle että morsiamelle. Sukari ja Eerola kihlautuivat vuosi sitten juhannuksena. Pariskunta tutustui Facebookissa, kun Eerola otti Sukariin yhteyttä vuonna 2015. Viestittely eteni seurusteluksi viime vuonna. Sulhasella on viisi lasta ja reippaasti yli kymmenen lastenlasta.


Eerolalla on edellisestä avioliitostaan 15-vuotias tytär, joka toimii häissä morsiusneitona. Sukarin bestman on hänen ystävänsä Lasse Aarnio.