Näyttelijäkaunotar elää erossa tyttärestään ja tapaa häntä vain lomilla – läheiset syvästi huolissaan tähden elämäntyylistä - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijäkaunotar elää erossa tyttärestään ja tapaa häntä vain lomilla – läheiset syvästi huolissaan tähden elämäntyylistä

Näyttelijä Hayden Panettiere ei näe tytärtään kuin lomilla, ja naisen elämäntyyli herättää läheisissä huolta.

Hayden Panettiere elää erikoisessa elämäntilanteessa.­

19.7.2019 22:24

Teini-ikäisenä julkisuuteen ponnahtanut ja sittemmin mainittavaa näyttelijän uraa luonut Hayden Panettiere, 29, elää erikoisessa tilanteessa.

People-lehden lähteen mukaan Panettieren 4-vuotias Kaya-tytär ei asu tällä hetkellä äitinsä kanssa edes samassa maassa, vaan lapsi asuu isänsä Wladimir Klitschkon kanssa Ukrainassa.

Nashville-sarjaa tähdittävä Panettiere erosi Klitschkosta viime elokuussa ja Peoplen lähteen mukaan tytär on asunut siitä asti tuhansien kilometrien päässä Panettierestä. Äiti näkee tytärtään vain lomilla.

– Hänen elämänsä on sekaisin, kun tytär asuu muualla, ja lisäksi hänellä on muitakin asioita mielessään, lähde kertoo.

Kaya on asunut isänsä kanssa Ukrainassa viime kesästä asti. Helmikuussa Panettiere jakoi lomaltaan kuvan, jossa Kaya istuu autossa.

Heayden Panettiere on näytellyt Claire Bennetiä televisiosarjassa Heroes.­

Panettieren suhde Brian Hickersonin kanssa on herättänyt huolta tähden perheessä ja ystävissä, sillä Hickersonin huhutaan olevan väkivaltainen. Sisäpiirin lähde kertoi Peoplelle aiemmin tällä viikolla, että Panettieren läheiset ovat toistuvasti esittäneet näyttelijälle pyynnön, että hän unohtaisi suhteen ja siirtyisi eteenpäin.

Hickerson on Peoplen ja useiden muiden amerikkalaismedioiden mukaan on saanut syytteen perheväkivallasta.

– Se on aivan karannut käsistä ja hänen on päästävä yli tästä miehestä, lähde kertoi.

– Hänen perheensä ja ystävänsä ovat olleet huolissaan hänestä jo jonkin aikaa ja näyttää siltä, että asiat ovat menneet pahempaan suuntaan. Hänen on mentävä itseensä. Jostain syystä hän jatkaa suhdetta, vaikka se ei ole tehnyt mitään muuta kuin hallaa hänelle. Se on surullinen tilanne.

– Sydän särkyy ajatellessa sitä, mitä Hayden joutuu käymään läpi, toinen lähde kertoi.

– Hayden on upea ja lahjakas tyttö, joka oli niin onnellinen perheensä kanssa. Toivon, että hän kykenee luovimaan sen läpi, mikä on nyt pielessä ja saa elämänsä kuntoon.

Hickerson pidätettiin epäiltynä perheväkivallasta 2. päivä toukokuuta. Hänet vapautettiin takuumaksusummaa vastaan. Peoplen tavoittamien viranomaisten mukaan Hickerson aiheutti tilanteessa Panettierelle vammoja.

Hickerson on saanut tapauksesta syytteen ja hän kiisti syyllisyytensä oikeudenkäynnissä 23. toukokuuta.

Brian Hickerson ja Hayden Panettiere ovat seurustelleet noin vuoden.­

Tiettävästi Panettieren perhe on jo pitkään ollut hyvin huolissaan siitä, miten paljon tähti juhlii.

Daily Mail kertoi marraskuussa 2018, että tähden lähipiiri on todella huolissaan hänen jaksamisestaan. Panettiere paljasti vuonna 2017, että kärsi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta vuonna 2014, kun hänen tyttärensä Kaya syntyi.

Hayden Panettiere nousi tunnetuksi ollessaan vasta lapsi. Hän sai ensimmäisen televisioroolinsa vain viisivuotiaana.

Vuonna 2002 hän esitti Ally McBealin tytärtä samannimisessä tv-sarjassa. Silloin hän oli 13-vuotias. Vuosina 2006–2010 hän tähditti suosittua Heroes-teinisarjaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?