Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen menivät naimisiin! Tuore aviopari liukeni tuomiokirkosta vähin äänin

Julkaistu:

Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen sanoivat toisilleen tahdon Helsingin tuomiokirkossa.
Jääkiekkoilija Mikael Granlund ja malli-sisustusarkkitehti Emmi Kainulainen ovat menneet naimisiin. Pariskunta vihittiin Helsingin tuomiokirkossa perjantaina 19. heinäkuuta.

Vihkimishetkellä sää oli puolipilvinen ja helteinen, joskin varsin tuulinen. Hyväntuuliset ja hymyilevät vieraat poistuivat kirkosta ensin. He kerääntyivät rakennuksen pihalle odottamaan vastanaineita kahteen riviin.


Vieraat odottivat hääparia pitkän tovin. Odotuksen jälkeen heille ilmoitettiin, että oli aika siirtyä busseihin. Vieraille oli varattu kirkon vierustalle peräti kolme suurta bussia, joilla kookas seurue matkustaa viralliselle juhlapaikalle. Hääpari oli mitä ilmeisimmin poistunut kirkosta omaa reittiään.


Kainulainen ja Granlund tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa kesällä 2012 ja he kihlautuivat viime syksynä. Parin esikoispoika Milo syntyi 26. helmikuuta 2019. Helmikuun 26. päivä on myös Granlundin syntymäpäivä.

Granlund, 27, ja Kainulainen, 29, asuivat pitkään Minnesotassa, mutta he muuttivat hiljattain Nashvilleen NHL-pelaajakaupan seurauksena. Grandlund pelaa laitahyökkääjänä NHL-seura Nashville Predatorsissa.

Hollolasta kotoisin oleva Kainulainen on luonut uransa mallina ja sisustusarkkitehtina. Tällä hetkellä hän pyörittää yhdessä yhtiökumppaninsa Sarianne Solion kanssa Fedited.com -sivustoa. Kainulainen solmi hiljattain myös uuden sopimuksen mallitoimisto Paparazzin kanssa.