Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen menivät naimisiin! Tuore aviopari liukeni tuomiokirkosta vähin äänin - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen menivät naimisiin! Tuore aviopari liukeni tuomiokirkosta vähin äänin

Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen sanoivat toisilleen tahdon Helsingin tuomiokirkossa.

Emmi Kainulainen saapui Helsingin tuomiokirkkoon ennen vihkimistä yhdessä morsiusneitojensa kanssa.­

19.7.2019 17:03

Jääkiekkoilija Mikael Granlund ja malli-sisustusarkkitehti Emmi Kainulainen ovat menneet naimisiin. Pariskunta vihittiin Helsingin tuomiokirkossa perjantaina 19. heinäkuuta.

Emmi Kainulainen ja Mikael Granlund vihittiin Helsingin tuomiokirkossa. Tuore aviopari poistui kirkosta vähin äänin.­

Emmi Kainulaisen morsiusneidot odottivat hääparia kirkon pihamaalla vihkimisen jälkeen.­

Morsian saapui kirkkoon yhdessä morsiusneitojensa kanssa.­

Vihkimishetkellä sää oli puolipilvinen ja helteinen, joskin varsin tuulinen. Hyväntuuliset ja hymyilevät vieraat poistuivat kirkosta ensin. He kerääntyivät rakennuksen pihalle odottamaan vastanaineita kahteen riviin.

Tuomiokirkkoon saapuneet vieraat saapuivat ulos odottamaan hääparia, ennen kuin heidät ohjattiin hääpaikalle vieviin busseihin.­

Häissä nähtiin monia julkisuudesta tuttuja vieraita.­

Häävieraat ohjattiin linja-autoihin samalla, kun hääpari poistui paikalta omaa reittiään.­

Vieraat odottivat hääparia pitkän tovin. Odotuksen jälkeen heille ilmoitettiin, että oli aika siirtyä busseihin. Vieraille oli varattu kirkon vierustalle peräti kolme suurta bussia, joilla kookas seurue matkustaa viralliselle juhlapaikalle. Hääpari oli mitä ilmeisimmin poistunut kirkosta omaa reittiään.

Emmi Kainulainen saapui Helsingin tuomiokirkkoon ennen vihkimistä yhdessä morsiusneitojensa kanssa.­

Kainulainen ja Granlund tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa kesällä 2012 ja he kihlautuivat viime syksynä. Parin esikoispoika Milo syntyi 26. helmikuuta 2019. Helmikuun 26. päivä on myös Granlundin syntymäpäivä.

Granlund, 27, ja Kainulainen, 29, asuivat pitkään Minnesotassa, mutta he muuttivat hiljattain Nashvilleen NHL-pelaajakaupan seurauksena. Grandlund pelaa laitahyökkääjänä NHL-seura Nashville Predatorsissa.

Emmi Kainulainen saapui Helsingin tuomiokirkkoon upeassa pitsisessä hääpuvussa.­

Hollolasta kotoisin oleva Kainulainen on luonut uransa mallina ja sisustusarkkitehtina. Tällä hetkellä hän pyörittää yhdessä yhtiökumppaninsa Sarianne Solion kanssa Fedited.com -sivustoa. Kainulainen solmi hiljattain myös uuden sopimuksen mallitoimisto Paparazzin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?