Häät alkoivat! Tässä on Mikael Granlundin lumoava morsian – asteli tuomiokirkkoon romanttisessa pitsiunelmassa

Julkaistu:

Jääkiekkoilija Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen vihitään tänään Helsingin tuomiokirkossa.
Sädehtivä morsian Emmi Kainulainen saapui kirkolle noin 15.45. Hän oli valinnut ylleen vitivalkoisen, hyvin koristellun hääpuvun, jossa oli pitkät pitsiset hihat ja pitkä laahus. Yläosasta tyköistuvassa asussa oli myös runsaasti muuta pitsikoristelua.


Jalassaan hänellä oli kauniit valkoiset avokkaat. Hiukset vaaleakutrisella morsiamella olivat sievällä kampauksella, joka oli koristeltu helmin.

Mukana hääjuhlassa on myös useita julkisuudesta tuttuja kasvoja. Emmi saapui paikalle morsiusneitojensa kanssa yhteisellä taksilla. Morsiusneidot olivat pukeutuneet hempeän persikkaisiin asuihin.


Häävieraita on runsaasti ja kirkko vaikuttaisi täyttyvän hyvää vauhtia.

Tyylikkääseen mustaan pukuun pukeutunut Mikael Granlund saapui paikalle eri aikaan tulevan puolisonsa kanssa.

Kainulainen ja Granlund tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa kesällä 2012 ja he kihlautuivat viime syksynä. Parin esikoispoika Milo syntyi 26. helmikuuta 2019. Helmikuun 26. päivä on myös Granlundin syntymäpäivä.


Ilta-Sanomien tietojen mukaan pari on kutsunut vieraita häihinsä Yhdysvalloista asti. Granlund, 27, ja Kainulainen, 29, asuivat pitkään Minnesotassa, mutta he muuttivat hiljattain Nashvilleen NHL-pelaajakaupan seurauksena. Grandlund pelaa laitahyökkääjänä NHL-seura Nashville Predatorsissa.