Häät alkoivat! Tässä on Mikael Granlundin lumoava morsian – asteli tuomiokirkkoon romanttisessa pitsiunelmassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Häät alkoivat! Tässä on Mikael Granlundin lumoava morsian – asteli tuomiokirkkoon romanttisessa pitsiunelmassa

Jääkiekkoilija Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen vihitään tänään Helsingin tuomiokirkossa.

Lumoava morsian! Emmi Kainulainen saapui Helsingin tuomiokirkkoon.­

19.7.2019 15:57

Sädehtivä morsian Emmi Kainulainen saapui kirkolle noin 15.45. Hän oli valinnut ylleen vitivalkoisen, hyvin koristellun hääpuvun, jossa oli pitkät pitsiset hihat ja pitkä laahus. Yläosasta tyköistuvassa asussa oli myös runsaasti muuta pitsikoristelua.

Emmi Kainulainen saapui Helsingin tuomiokirkkoon yhdessä morsiusneitojensa kanssa.­

Jalassaan hänellä oli kauniit valkoiset avokkaat. Hiukset vaaleakutrisella morsiamella olivat sievällä kampauksella, joka oli koristeltu helmin.

Mukana hääjuhlassa on myös useita julkisuudesta tuttuja kasvoja. Emmi saapui paikalle morsiusneitojensa kanssa yhteisellä taksilla. Morsiusneidot olivat pukeutuneet hempeän persikkaisiin asuihin.

Emmi Kainulainen ja Mikael Granlund vihitään tänään Helsingin tuomiokirkossa.­

Häävieraita on runsaasti ja kirkko vaikuttaisi täyttyvän hyvää vauhtia.

Tyylikkääseen mustaan pukuun pukeutunut Mikael Granlund saapui paikalle eri aikaan tulevan puolisonsa kanssa.

Kainulainen ja Granlund tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa kesällä 2012 ja he kihlautuivat viime syksynä. Parin esikoispoika Milo syntyi 26. helmikuuta 2019. Helmikuun 26. päivä on myös Granlundin syntymäpäivä.

Emmi Kainulainen saapui Helsingin tuomiokirkkoon upeassa pitsisessä hääpuvussa.­

Ilta-Sanomien tietojen mukaan pari on kutsunut vieraita häihinsä Yhdysvalloista asti. Granlund, 27, ja Kainulainen, 29, asuivat pitkään Minnesotassa, mutta he muuttivat hiljattain Nashvilleen NHL-pelaajakaupan seurauksena. Grandlund pelaa laitahyökkääjänä NHL-seura Nashville Predatorsissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?