Erikoisen rekisterisotkun keskelle ajautuneen Vesa Keskisen piina viimein ohi – kyläkauppias pääsi takaisin luksus-Lamborghininsa rattiin

Julkaistu:

Vesa Keskisen hankkima luksus-Lamborghini sai viimein uudet rekisterikilvet.
Kyläkauppias Vesa Keskinen joutui hiljattain erikoisen rekisterisotkun keskelle, kun hän ajeli tuliterällä Lamborghinillaan, jonka nokalla ja perässä oli kilvet VIS-10. Kyseinen tunnus kuului kuitenkin Keskisen Mercedes-maasturille.
Lamborghinin saatuaan Keskinen ruuvasi 13-vuotta vanhan Mersun VIS-10 –kilvet irti ja kiinnitti ne uuteen autoonsa. Keskinen tulkitsi Traficomilta saamaansa päätöstä siten, että hän voi ajaa Lambollaan vanhoilla Mersun kilvillä.


”Rekisteröinti suoritetaan tätä päätöstä ja kilpiä vastaan. Käytetään aluksi vanhoja kilpiä. Uusien kilpien valmistuksessa ja toimituksessa menee noin 1–2 viikkoa.” Traficomin virkahenkilö tiedotti Keskiselle.

Keskinen tulkitsi siis Traficomilta saamaansa päätöstä siten, että hän voi ajaa VIS-10-kilvillä kahdella autolla. Lamborghinille on myönnetty kyseinen eritystunnus ja sellainen on myös Mersulla.

– Haluan ajaa Lamborghinillani VIS-10-kilvillä, koska se on minun juttuni. Mersulla voin ajaa, jos laitan sen omat kilvet takaisin, Keskinen kertoi Ilta-Sanomille hiljattain.


Traficom oli kuitenkin eri linjoilla kuin Keskinen. Lamborghinilla ja Mersulla ei voi ajaa samoilla kilvillä.

– Ei ole mahdollista ajaa kahdella autolla samoilla kilvillä. Rekisteritunnus on ajoneuvokohtainen, totesi Traficomin asiantuntija Eveliina Rautiainen.


Kolhiintuneiden, 13 vuotta Mersussa olleiden kilpien tilalle tehtiin siis uudet. Torstaina Keskinen sai katsastusasemalta uutuuttaan kiiltävät kilvet.

– Tänään sain uudet kilvet Lamboon ja myös Mersuun. Yksi urakka on ohi. Kävin loppuillasta testaamassa uudet kilvet lasten kanssa. Toimivat moitteettomasti, kertoi Keskinen torstaina.

Erityiskilpien, kuten VIS-10, hankinta maksaa 750 euroa. VIS-10 tunnuksen menettäneeseen Mersuunsa Vesa Keskinen ei erityiskilpiä ottanut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt