Mika Häkkinen saapuu tyttäriensä kanssa viikonlopuksi Helsinkiin – nouseeko F1-legenda JVG:n kanssa lavalle?

Julkaistu:

– Olen tuntenut JVG:n jo vuosia ja oli nastaa olla heidän musavideollaan, formulalegenda Mika Häkkinen hehkuttaa.
Kaksi kertaa F1-maailmanmestaruuden voittanut formulalegenda Mika Häkkinen saapuu viikonlopuksi Helsinkiin tyttäriensä Ainan ja Ellan kanssa. Suunnitelmissa on mennä muun muassa Linnanmäelle. Lauantai-iltana jälkikasvu on kuitenkin Mikan Nina-sisaren luona, sillä Mikalla on tärkeä tehtävä.

Jo vuosia rapduo JVG:n tuntenut Häkkinen aikoo nimittäin ilmestyä suositun kaksikon keikalle. Duon keikan seuraaminen on Mikalle varmastikin mukava juttu, sillä Häkkinen esiintyy JVG:n Frisbee-musiikkivideolla.


– Videon tekeminen oli hauska kokemus ja oli ilo huomata, kuinka ammattitaitoisesti näitä hommia tehdään. Arvostan Jarea sekä VilleGallea tavattomasti. Pidän heidän musiikistaan ja kundit ovat pärjänneet hienosti, Mika Häkkinen hehkuttaa.

Lauantaina kello 20 sitten räjähtää Allas Sea Poolilla, kun levyn julkaisevan rapduon konsertti lähtee käyntiin. Nyt jännitetään, nähdäänkö myös Mika mahdollisesi lavalla, sillä koko show striimataan suorana ja maksutta F1-legendan INZDR-applikaatiossa.


– Tajusin muutama vuosi sitten, että kaikenlaiset somekanavat ovat tämän päivän sana, Häkkinen tunnustaa.

Mika on ehtinyt nyt kesän aikana lomailla perheensä kanssa niin Ranskan-huvilallaan kuin perheen talossa Tsekeissä. Välillä Häkkinen on lentänyt työtehtäviensä vuoksi maailman toiselle laidalle tai vain Euroopan maihin.Viimeksi Mika oli Silverstonen kisaa katsomassa ja osallistui ennen sitä Heros-filmin hyväntekeväisyysensi-iltaan Lontoossa.


Heros kertoo neljän kuljettajan tarinan ja miåukana ovat Mikan lisäksi ex-rallitähti Michelle Mouton, moninkertainen Le Mans -voittaja Tom Kristenssen ja ex-F1-kuljettaja Felipe Massa.

– Kerromme elokuvassa oman tarinamme ja hyvinkin henkilökohtaisia asioita sekä haasteistamme, jotka uramme ovat meille tuoneet. Dokumentti sisältää myös materiaalia kilpakumppanistanistani Michael Schumacherista, Mika kertoo.

Mika paljastaa, että he kaikki kertovat myös oman tarinansa siitä, miten he tunsivat Michaelin.


– Elokuva tehtiin FIA:n presidentin Jean Todtin, Michael Schumacherin, professori Gerard Saiklantin ja Ferrarin puheenjohtajan Louis C. Camillerin perustaman ICM-neurologisen instituutin hyväksi.

Lontoossa elokuvaillassa oli mukana paljon tunnettuja nimiä.

– Siellä olivat muun muassa Jean Todt, Bernie Ecclestone ja Michaelin edustaja Sabine Kehm.


Häkkinen poistuu Suomesta jo sunnuntaina, sillä työt odottavat. Elokuussa Mika nähdään muun muassa Belgian Grand Prix’ssa ja hän osallistuu McLaren GT3 -autolla Suzukan kymmenen tunnin kisaan sekä matkustaa autoilutapahtumaan Montereyhin Yhdysvaltoihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt