Uutta tietoa paljastui fitnesstähti Sofia Belórfin ja Niko-rakkaan törkeistä rikosepäilyistä – tutkinnanjohtaja: ”Tämä on laaja kokonaisuus” - Viihde - Ilta-Sanomat

Uutta tietoa paljastui fitnesstähti Sofia Belórfin ja Niko-rakkaan törkeistä rikosepäilyistä – tutkinnanjohtaja: ”Tämä on laaja kokonaisuus”

Poliisi on ottanut Belórfin ja tämän puolison kiinni.

18.7.2019 17:10

Helsingin käräjäoikeudesta kerrottiin tänään, että fitnessmalli Sofia Belórfia ja hänen avopuolisoaan Niko Ranta-ahoa esitetään vangittavaksi huomenna perjantaina.

Belórfia epäillään törkeästä rahanpesusta ja Ranta-ahoa törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Poliisi on ottanut epäillyt kiinni.

Rikosepäilystä kertoi ensimmäisenä Seiska.

Rahanpesu- ja huumejuttu on ollut Helsingin poliisin tutkinnassa. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kaarle Lehmus kertoo IS:lle, että rikoksiin liittyy mahdollisesti myös muita henkilöitä.

– Tämä on laaja kokonaisuus, mitä tutkitaan ja siihen liittyy muita henkilöitä. Sitä, minkä verran erilaisia ihmisiä tähän ehkä liittyy lisäksi, tutkitaan edelleen, Lehmus kertoo.

Poliisi ei tiedota tapauksesta vielä yksityiskohtia käynnissä olevan esitutkinnan vuoksi.

Belórf voitti vuonna 2015 Bikini-fitnessin maailmanmestaruuden. Hän on tullut tunnetuksi fitnessurheilijana, -mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana.

Rikoksista epäilty pariskunta asuu Espanjan Marbellassa sijaitsevassa huvilassa, jonne poliisi on Seiskan mukaan tehnyt kotietsinnän.

Parin koti sijaitsee Marbellan Puerto Banúksessa, joka tunnetaan Etelä-Espanjan ökyalueena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?