Tällaista luksuselämää törkeästä rahanpesusta epäilty Sofia Belórf on viettänyt: ökykoti ulkomailla, kalliita autoja ja hulppeita matkoja - Viihde - Ilta-Sanomat

Tällaista luksuselämää törkeästä rahanpesusta epäilty Sofia Belórf on viettänyt: ökykoti ulkomailla, kalliita autoja ja hulppeita matkoja

Sofia Belórf on elänyt melkoista ökyelämää viime vuosien ajan.

18.7.2019 16:22

Fitness-kaunotar Sofia Belórf ja hänen avopuolisonsa Niko Ranta-aho on pidätetty, ja heitä esitetään vangittavaksi huomenna perjantaina.

Helsingin käräjäoikeuden mukaan Belórfia epäillään törkeästä rahanpesusta ja Ranta-ahoa törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Belórf ja Ranta-aho alkoivat seurustella vuonna 2018. Miss Helsinki -kisasta alunperin julkisuuteen nousseen Belórfin mukaan he tapasivat Ranta-ahon kanssa alunperin Lontoossa, mutta romanssi alkoi myöhemmin Ibizan-reissulla.

Kaksikko asuu yhdessä Espanjan Marbellassa Puerto Banúksen ökyalueella. Seiska-lehden mukaan poliisi on tehnyt asuntoon kotietsinnän.

Belórf on julkaissut sosiaalisessa mediassa runsaasti kuvia ylellisestä elämästään. Kuvista välittyy luksus ja yltäkylläisyys, kun niissä vilahtelee niin kalliit autot ja kellot kuin ykkösluokan lentomatkat, merkkilaukut ja ylelliset lounaat. Belórf Instagram-tili poistui torstai-iltana.

Sofia Belórf nousi alunperin julkisuuteen voitettuaan Miss Helsinki -kilpailun vuonna 2010. Sen jälkeen hän on luonut uraa fitness-kaunottarena, sillä hän pokkasi alle 168-senttisten SM-kultaa Bikini Fitness -kilpailussa Lahdessa vuonna 2015. Myöhemmin samana vuonna hän osallistui IFBB:n Bikini Fitness MM-kilpailuun, jossa hän voitti MM-kultaa.

Belórf tunnettiin aiemmin alkuperäisellä sukunimellään Ruusila. Vuonna 2012 hän meni naimisiin Big Brother -ohjelmasta tutun Niko Nousiaisen kanssa ja hänestä tuli Sofia Ruusila-Nousiainen. Vuonna 2016 hän kuitenkin vaihtoi viralliseksi sukunimekseen isänsä sukunimen Belórf. Sofian ja Nikon avioliitto päättyi eroon vuoden 2017 alussa, mutta ero virallistettiin vasta marraskuussa 2018, hieman ennen kuin hän muutti Espanjaan Ranta-ahon kanssa.

Juttua päivitetty 19.7 kello 1.01: Belórfin Instagram-tili suljettiin torstai-iltana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?