Malesian ex-kuninkaan unelmaliitto venäläismissiin ajautui salattuun avioeroon – raivostuiko kuningas vaimonsa villistä tosi-tv-seksistä? - Viihde - Ilta-Sanomat

Malesian ex-kuninkaan unelmaliitto venäläismissiin ajautui salattuun avioeroon – raivostuiko kuningas vaimonsa villistä tosi-tv-seksistä?

Kuninkaallinen avioliitto päättyi, vaikka morsian antaa ymmärtää toisin sosiaalisessa mediassa.

17.7.2019 16:05

Entinen missikaunotar Oksana Voevodina, 27, avioitui viime vuonna Kelantanin sulttaanin ja Malesian entisen kuninkaan Muhammad V:n kanssa.

Kerroimme aiemmin unelmaparin rakkaustarinasta, mutta nopeasti sen jälkeen selvisi uutta tietoa suhteen todellisesta tilasta: Daily Mailin mukaan pari on eronnut.

Malesiassa ja Venäjällä on liikkunut jonkin aikaa huhuja siitä, että Muhammad V olisi hakemassa avioeroa Oksanasta.

Brittimedian käsiinsä saamien eroasiakirjojen mukaan ex-kuningas on todella jättänyt vaimonsa Oksanan. Avioerohakemus on jätetty 1. heinäkuuta Kuala Lumpurissa.

Malesialaiset pitävät kuningasta islaminuskon ja malesialaisten perinteiden keulakuvana. Poliittinen valta on kuitenkin pääministerillä. Muhammad V luopui kruunusta tammikuussa.­

Erikoisen tilanteesta tekee se, että venäläiskaunotar on viimeksi lähipäivinä hehkuttanut parin olevan onnellinen, vaikka liitto olisi päättynyt jo lähes kuukausi sitten.

Oksana osallistui brittimedian mukaan venäläiseen tosi-tv-ohjelmaan, jossa hän päätyi varsin kiihkeään kanssakäymiseen kanssakilpailijan kanssa. Villin tosi-tv-seksin huhutaan olevan syy parin liiton hajoamiseen.

Muhammad V avioitui Oksana Voevodinan kanssa marraskuussa 2018.­

Kumpikaan ei ole vahvistanut tai kommentoinut avioeroa lehdistölle.

Vuonna 2017 tavannut pari vihittiin marraskuussa Moskovassa näyttävin menoin. Morsian pukeutui koreaan hääpukuun, joka oli kirjailtu hopeisilla koristella. Lehtitietojen mukaan häissä yhdisteltiin perinteisiä malesialaisia ja venäläisiä hääperinteitä.

Malesialaisen uutissivusto Rakyatkun mukaan Oksana kääntyi muslimiksi aviomiehensä tavoin ja käyttää jatkossa nimeä Rihana.

Parin esikoispoika Ismail Leon syntyi 21. toukokuuta. Oksana on viitannut kahden kuukauden ikäiseen poikaansa ”tulevana Malesian kuninkaana”.

Oksana kruunattiin Miss Moskovaksi vuonna 2015 ja hän on voittonsa jälkeen luonut menestyksekästä mallinuraa muun muassa Kiinassa ja Thaimaassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?