Kylie Jenneriltä harvinainen avautuminen – kamppailee ahdistuksen kanssa: ”Miljoonien silmien alla kasvaminen ei ole normaalia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kylie Jenneriltä harvinainen avautuminen – kamppailee ahdistuksen kanssa: ”Miljoonien silmien alla kasvaminen ei ole normaalia”

Kylie Jenner on yksi maailman nuorimmista self-made miljardööreistä.

Kylie Jenner on yksi maailman nuorimmista self-made miljardööreistä.

Julkaistu: 17.7.2019 8:46

Kylie Jenner myöntää, ettei hänen hulppealta vaikuttava elämä olekaan täydellistä.

Maailman seuratuimpiin tähtiin kuuluva Kylie Jenner, 21, on tehnyt poikkeuksellisen avautumisen Instagramissaan.

Keep Up With the Kardashians -realitysta tuttu supertähti ja maailman nuorin miljardööri tunnetaan hulppeasta elämäntyylistään, jota hän jakaa aktiivisesti sosiaaliseen mediaan – totuus kuvien takana ei kuitenkaan ole aivan niin ruusuinen.

Jenner kertoo kärsineensä koko aikuisikänsä ahdistuksesta.

– Olen ylpeä itsestäni, sydämestäni ja voimastani. Miljoonien silmien alla kasvaminen ei ole normaalia, Jenner kirjoittaa.

– Olen menettänyt matkan varrella ystäviä, joskus myös itseni.

Jenner saattaa viitata päivityksessään parhaaseen ystäväänsä Jordyn Woodsiin, kenen kanssa hän ajautui välirikkoon vuoden alussa. Tristan Thompson petti Kylien Khloe-siskoa Woodsin kanssa.

– Olen kärsinyt ahdistuksesta koko aikuisikäni ja lapsen saamisen jälkeen olen kohdannut ylä- ja alamäkiä. Tuntui, kuin minun olisi pitänyt löytää itseni uudelleen, Jenner jatkaa päivitystään.

Jennerin ja Travis Scottin esikoistytär Stormi syntyi helmikuussa 2018. Jenner onnistui pitämään raskautensa salassa synnytykseen saakka. Hän totesi tuolloin halunneensa nauttia raskausajastaan ilman julkisuuden tuomia paineita.

– Pidän paljon asioita itselläni, mutta haluan teidän tietävän, että minäkin olen vain ihminen. Elämäni ei ole täydellistä ja mitä te näette täällä sosiaalisessa mediassa on vain pintaa.

Jennerin siskot Khloe ja Kourtney Kardashian ovat molemmat kommentoineet perheen kuopuksen kuvaa. He sanovat olevansa ylpeitä siskostaan.

Jenner lomailee parkaillaan ystäviensä kanssa Turks- ja Caicossaarilla Haitin pohjoispuolella. Matkaseurueessa on mukana muun muassa Lionel Richien tytär Sofia Richie, joka on myös julkaissut hulppeita kuvia paratiisisaarilta.

Kylie Jenner on Kardashianin kuuluisaan tosi-tv-perheeseen kuuluva somepersoona ja meikkialan yrittäjä. Vasta 21-vuotias Jenner on yksi maailman nuorimmista miljardööreistä. Sosiaalisen median vaikuttajalla on Instagramissa jopa 139 miljoonaa seuraajaa.

Tuoreimmat osastosta