Tuomas Enbuske rysäytti Bemarillaan päin sähkötolppaa ja pimensi 250 taloutta – kuvat näyttävät, miten auto kynti ojanpohjaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuomas Enbuske rysäytti Bemarillaan päin sähkötolppaa ja pimensi 250 taloutta – kuvat näyttävät, miten auto kynti ojanpohjaa

Sievin keskustan lähellä sijaitsevalla onnettomuuspaikalla näkyy yhä kolarin jälkiä.

16.7.2019 21:32

Mediapersoona Tuomas Enbuske ajoi maanantai-iltana autollaan päin sähkötolppaa Sievissä. Rytäkän seurauksena noin 250 taloutta oli yli kaksi tuntia ilman sähköjä.

Onnettomuus sattui taajama-alueella Sievin Kajaanintiellä, lähellä Sievin keskustaa. Auto oli ajanut risteysalueella liikenteenjakajan kohdalta ojaan ja törmännyt sähkötolppaan. Törmäyksessä katkesi sähkötolpan tukivaijeri.

Vaurioitunut sähkötolppa on jo korjattu. Lähistöllä asuva IS:n lukija kertoo, että onnettomuuspaikalla oli kuitenkin iltapäivällä yhä merkkejä törmäyksestä.

– Ojassa ja penkassa näkyi jälkiä. Myös risukkoa oli poikki, lukija kertoo.

Onnettomuuspaikan pusikossa näkyy törmäyksen jälkiä.

Risukkoa on poikki onnettomuuden jäljiltä.

Lisäksi onnettomuuspaikan tiellä erottuu yhä renkaanjäljet.

Onnettomuuspaikalla pystyi tiistai-iltapäivänä yhä erottamaan renkaanjäljet.

Renkaanjäljet johtavat tieltä törmäyspaikalle.

Sievin pelastuslaitoksen mukaan onnettomuuspaikalla oli ollut yksi pelastuslaitoksen yksikkö, poliisit sekä ensihoitoyksikkö. Onnettomuudessa ei tapahtunut henkilövahinkoja.

Sähkökatkokartan mukaan samaisena maanantai-iltana Sievissä oli noin 250 taloutta ilman sähköä. Paikallisesta sähköyhtiöstä kerrottiin aiemmin IS:lle, että katko johtui liikenneonnettomuudesta.

Myös Enbuske vahvisti IS:lle, että hän ja hänen autonsa olivat osallisina kyseisessä liikenneonnettomuudessa.

– Kiitos tiedusteluista. Olen ihan kunnossa ja Bemari pelasti. Sakkojakaan ei edes tullut. Poliisi ja pelastushenkilökunta olivat mahtavia, Enbuske kertoi.

Kuvakaappaus Tuomas Enbusken Instagram-tarinasta. Kuvassa Enbusken BMW ennen kolaria.

Enbuske myös myönsi tehneensä ajovirheen.

– Totta kai tein ajovirheen, en kai minä tahallani aja metsään. Onneksi suuremmilta vahingoilta vältyttiin ja kaikki on hyvin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?