Jenni Haukio edusti säteilevänä Porissa – hurmasi yleisön kesäflunssasta huolimatta

Julkaistu:

Ohjelmajohtaja Jenni Haukio esiintyi flunssaisena SuomiAreenassa.
Jenni Haukio, 42, edusti tänään Porin SuomiAreena-tapahtumassa Turun kirjamessuja. Haukio osallistui Elinkeinoelämän keskusliiton lukutautoa käsittelevään paneeliin.

Haukio pahoitteli esityksensä alussa tukkoista olemustaan, sillä hän on sairastunut kesäflunssaan. Haukio toivoi äänensä kestävän koko keskustelun ajan.


Haukio oli pukeutunut SuomiAreenassa Marimerkon mustavalkoiseen Pienet Kivet -tunikaan.

Haukio edusti yksin tapahtumassa, sillä hänen puolisoa, tasavallan presidentti Sauli Niinistöä ei näkynyt paikan päällä.

Niinistö on kertonut medialle olevansa tänäkin kesänä kiireinen, mutta siitä huolimatta perheellä on ainakin joitain kesäisiä suunnitelmia sekä yhdessä että erikseen.
Viime vuosina presidenttipari on nähty etenkin erilaisissa kirjallisuustapahtumissa, kuten Sastamalassa Vanhan kirjallisuuden päivillä. Kirjallisuustapahtumat ovat olleet Niinistön ja Haukion suosiossa mahdollisesti Haukion myötävaikutuksesta.

Haukio tunnetaan muun muassa Turun kirjamessujen ohjelmajohtajana, kirjallisuuslehti Lumoojan perustajäsenenä sekä kolme runokokoelmaa julkaisseena runoilijana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt