Serena Williams säkenöi täysin muokkaamattomissa kansikuvissa: ”Minut on häpäisty kehoni muotojen vuoksi” – tennistähti avautuu viime vuoden skandaaliottelusta

Julkaistu:

Serena Williams avasi Harper’s Bazaarille tuntemuksiaan vuoden takaisesta skandaalipelistä.
Tennistähti Serena Williams poseeraa elokuun Harper’s Bazaarin kannessa täysin käsittelemättömissä, rohkeissa kuvissa.

Williams avautuu lehdelle kirjoittamassa blogissa naisena olemisesta tennismaailmassa.– Minua on kutsuttu jokaisella mahdollisella nimellä. Minut on häpäisty kehoni muotojen vuoksi. Minulle on maksettu epätasa-arvoisesti sukupuoleni vuoksi. Minua on rangaistu finaalipelissä, koska olen ilmaissut mielipiteeni tai murahtanut liian äänekkäästi, Williams sanoo lehdelle.

– Ja nämä ovat ainoita asioita, jotka yleisö näkee. Se ei ole koskaan ollut helppoa. Mutta sitten mietin sitä seuraavaa tyttöä, joka tulee jälkeeni ja muistuttaa minua, ja toivon, että ehkä minun ääneni auttaa häntä, hän jatkaa.Williams jakoi Harper’s Bazaarin ottamia kuvia myös omassa profiilissaan.

– Olen ylpeä saadessani käyttää ääntäni jakaakseni raakoja tunteita, joita koin pelissä, jonka kaikki muistavat.

William avasi Harper’s Bazaarille tuntemuksiaan viime vuoden US Openin finaalitappiosta Naomi Osakalle. Williams tulistui valmennuksesta hänelle varoituksen antaneelle tuomarille Carlos Ramosille ja menetti lopulta tuittuilunsa johdosta kokonaisen pelin.

Blogissaan Williams kertoi, että dramaattisen ottelun jälkeinen aika oli hänelle todella rankkaa. Hän myönsi joutuneensa turvautumaan jopa terapiaan päästäkseen yli traumaattiseksi muodostuneesta finaaliottelusta.


Syyskuussa 2017 Williams synnytti esikoisensa Alexis Olympia Ohania juniorin.

– Loppujen lopuksi tyttäreni on syy siihen, että palasin tenniskentille. Ei pidä luovuttaa, kun joku heittää haasteen. Kun on maassa, pitää nousta ylös ja kysyä ”siinäkö kaikki, mihin pystyt?”, Williams kirjoittaa blogissaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt