Suosikkilaulaja joutui painajaismaisen vainoamisen uhriksi – vieras mies on nukkunut brittitähden pihassa huhtikuusta alkaen

Julkaistu:

Harry Stylesia vainonnut espanjalaismies on tutkintavankeudessa.
One Direction -poikabändistä tutuksi tullut brittilaulaja Harry Styles, 25, on joutunut keskelle epätavallista oikeuskäsittelyä, kertoo The Sun.

Brittimedian mukaan suosikkilaulaja on tehnyt rikosilmoituksen miehestä, joka on asunut laulajan talon ulkopuolella huhtikuusta alkaen. Mies on sen lisäksi jättänyt Stylesille lukuisia kirjeitä postilaatikkoon.

Styles on kertonut oikeudessa, että häirikkö on tehnyt hänen elämästään kammottavaa viime kuukausien ajan.


Stylesia vainonnut mies on espanjalainen Pablo Tarazaga-Orero. Stylesin mukaan Tarazaga-Orero on yrittänyt toistuvasti lähestyä häntä kadulla lähellä tähden Lontoon kotia.

– Mies on nukkunut penkillä vastapäätä Stylesin taloa ja viereisessä puistossa. Näin hänet viimeksi kesäkuussa, ensimmäisen kerran huhtikuussa, Harry Stylesin naapuri kertoo brittimedialle.

Poliisi on pidättänyt Tarazaga-Oreron, joka joutui oikeuden eteen perjantaina. Silloin mies kiiesti tähden vainoamisen. Tämän vuoksi Styles joutuu toimittamaan oikeuteen todisteita espanjalaismiehen puuhista.

Stylesille myönnettiin lupa luovuttaa todisteita sermin takaa oikeudenkäynnin ajaksi.

Harry Styles nousi maailmanmaineeseen jo 16-vuotiaana, kun hän kilpaili X-Factor-laulukisassa. Sooloartistina kilpaillut laulaja putosi kisasta, kunnes tuomaristo muodosti pudonneista pojista One Direction -yhtyeen. Yhtye jäi tauolle maaliskuussa 2016.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt