Syöpäsairas Janita Lukkarinen paljastaa tapailleensa kahta miestä sairautensa ajan: ”Kun luulin kuolevani, otin heidät molemmat mun lähelle”

Julkaistu:

Janita Lukkarinen kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänen tukenaan on ollut kaksi eri rakasta.
Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 26, teki Instagram-profiilissaan yllättävän paljastuksen ajalta, jolloin hän on ollut syöpäsairas.

Nainen julkaisi kuvan, jossa hän makaa sairaalavuoteessa ja suukottaa Jani-rakastaan. Janita kertoo, että Janin lisäksi hänen syöpämatkansa tukena on ollut myös toinen kumppani.– En kaipaa asiasta ilkkuvia mielipiteitä. On yksi asia mun yksityiselämässä, mistä oon yrittänyt pitää matalaa profiilia ja pyrkinyt pitämään sen salassa teiltä kaikilta 3 vuotta, Janita kirjoittaa päivityksessään.

Janita kertoo olleensa rakastunut kahteen eri mieheen viime vuosien aikana.

– On kaksi miestä, jotka on yli kaiken rakastuneita muhun ja mä heihin, Janita jatkaa.

– Nämä kaksi ihmistä ovat vastakohtia toisilleen ja täydentävät toisensa ihmisinä. Kun luulin kuolevani, otin heidät molemmat mun lähelle viime vuonna, koska halusin nauttia yhteisistä hetkistä heidän molemman kanssa.

Janita Lukkarisen elämä kääntyi päälaelleen reilu vuosi sitten, kun hän sai lääkäriltä pysäyttäviä uutisia. Useiden eri oireiden takia lääkärissä ravanneen naisen kerrottiin sairastavan lymfoomaa eli imusolmukesyöpää. Janitan syöpä uusiutui alle vuoden jälkeen.
– Välillä ollaan yhdessä itketty ja naurettu, välillä ollaan oltu hampaat irvessä vastakkain, mutta aina pilarina on ollut heidän rakkaus mua kohtaan, Janita jatkaa päivitystään.


Janita kertoo, että suhde toiseen mieheen on viimein ohi. Hänen mukaan kaikki osapuolet ovat olleet tietoisia naisen kuvailemasta ”kolmen kaupasta”.

– Mutta nyt kolmenkauppa on ohi ja jäljellä on kaunis suhde täynnä rakkautta, joka on nähnyt jo kaiken hyvän ja myös sen pahan.

– Jani seisoi mun rinnalla myös viime syöpärundilla, eikä ikinä astunut pois kuvioista, mutta te näitte vain toisen niistä, jotka eivät ikinä jättäneet mua, vaikka jouduin syövän otteisiin ja vaikka kuinka riuduin ja kaiken lisäksi musta tuli kalju nainen! Sitä on rakkaus parhaimmillaan!

– Olen onnekas kun olen saanut kokea heidän molempien rakkauden yhtä aikaa, mutta olen ollut siinä asiassa myös itsekäs ja se itsekkyys loppui ja luovuin toisesta rakastamastani ihmisestä. Nyt se asia ei ole enää salaisuus, kun se on sanottu kerran ääneen.

Janita Lukkarinen on Big Brotherin lisäksi tuttu Martina ja hengenpelastajat, Temptation Island Suomi ja Hottikset -ohjelmista.