Viisikymppisiä juhlinut Sirpa Selänne sai mittaamattoman arvokkaan lahjan vanhemmiltaan: ”Se on todiste, että elämä jatkuu”

Julkaistu:

Sirpa Selänne juhli viikonloppuna 50-vuotissyntymäpäiväänsä.
Sirpa Selänne vietti sunnuntaina 50-vuotissyntymäpäiväänsä. Monipäiväinen juhlinta huipentui lauantain riemukkaisiin kekkereihin.

– Olen niin kiitollinen ollessani tämän ikäinen ja että minulla on niin mahtava perhe ja ystävät, Sirpa kirjoittaa juhlaviikonlopun jälkeen Instagram-julkaisussa.

Sirpa kertoo päivityksessä saaneensa vanhemmiltaan lahjan, jonka tunnearvo on mittaamaton.– Minulla olisi miljoona kuvaa postattavana. Tämä maljakko on lahja äidiltä ja isältäni. Minun isoisäni sai sen lahjaksi, kun hän täytti 50 vuotta ja nyt minä sain sen, Sirpa kertoo.

– Se on todiste, että elämä jatkuu, kaikki me vanhenemme ja meidän on oltava onnellisia jokaisesta päivästä tällä planeetalla. Rakkaus on suurin voima, joten pidetään huolta, että jatkamme toistemme rakastamista.


Sirpa vietti lauantain juhlia Helsingin paraatipaikalla Kaivopuiston Merisataman edustalla sijaitsevassa Liuskasaaressa. Liuskasaaren ravintola HSS Paviljonki oli vuokrattu muutamalle sadalle juhlavieraalle koko päiväksi yksityiskäyttöön.
Sirpan syntymäpäiväjuhlia valmisteltiin kuukausia. Sirpa halusi vieraidensa viihtyvän ja saavan mahdollisimman miellyttävän kuvan Suomesta, johon Selänteen perhe matkustaa kotoaan Kaliforniasta joka kesä pariksi kuukaudeksi.